Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN POTRESAO GRAĐANE RUME

Masakrirao majku nožem!

Autor: Nikola Travica | 27.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nakon kraće svađe koja se dogodila u porodičnoj kući u ulici Glavna 128 u Rumi, Željko Milić (39) je dohvatio nož kojim je svojoj majci Mirjani Milić (63) naneo veći broj uboda u predelu leđa.

Kuća u kojoj se  dogodilo ubistvo

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo | Foto: Nikola Travica

Nesrećna žena preminula je u svom domu, naočigled sopstvenog sina. Prema kazivanju komšija koji još uvek ne mogu da poveruju kakva se tragedija dogodila u njihovom dvorištu, sve se desilo u utorak uveče oko 22.30 sata. Čula se svađa i galama, na koju niko nije ni obraćao previše pažnju jer je to u poslednje vreme u domu Milića bila učestala pojava, nakon čega je u dvorište ubrzo došla Hitna pomoć, kao i patrola policije.


-Ovo je neverovatno šta nam se desilo. Ispitivali su me šta sam čula i videla. Toliko sam potresena da sama sebi više priču ne mogu da ponovim, a kamoli nekome drugom. Sećam se samo da se iz stana čula galama i svađa, a posle toga i vriska nekakva. Reči se ni sama setiti ne mogu - kazuje za “Alo!” jedna od komšinica iz dvorišta.

Prema nezvaničnim saznanjima, Željko je nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba, dohvatio nož, čiju oštricu je nekoliko puta zabo majci u leđa. Komšije o Mirjani pričaju sve najlepše. Opisuju je kao mirnu, tihu i povučenu ženu, koja je penziju zaradila radeći u ciglani. Pomagala je i spremala kuće privatno, kako bi mogla sinu da priušti normalan život. O osumnjičenom meštani i nemaju baš lepo mišljenje. Kažu da je po povratku sa ratišta imao veoma preku narav i da je bio vrlo razdražljive prirode.

-Koliko je ona bila divna osoba, toliko joj je sin bio “polupan”. Radio sam sa Mirom i zvao je kevom. Onda vam je jasno kakva je to bila osoba. Nikada nije pričala o sinu, ali verujem da joj je život sa njim bio pravi pakao. On se samo širio po gradu i glumio nekog snažnog momka. Mislim da je pored alkohola koristio još po nešto, kako bi bio još snažniji. Željko je povremeno radio, takođe, na ciglani, ali sezonski - priča Rumljanin A. D., koji kaže da ne može ni da nasluti šta je motiv zločina.

Komšije  šokirane  zločinom

Komšije šokirane zločinom | Foto: Nikola Travica

Ubica u pritvoru


Policija je odmah uhapsila Željka kome je zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, dok je telo njegove majke Mirjane nakon uviđaja preneto na Institut za sudsku medicinu gde je obavljena obdukcija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP