Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN

Maskirani razbojnik (21) opljačkao zlataru!

Autor: N.N.Travica | 29.05.2013 - 15:54:00h | Komentara: 1

Dvadesetjednogodišnji Milan N. uhapšen je u novosadskoj Jevrejskoj ulici, neposredno nakon što je opljačkao juvelirnicu „Mojse“ u blizini Futoške pijace. Maskirani razbojnik prilikom upada u zlataru, zadao je nekoliko udaraca radniku M.K. (32). Nakon toga je uzeo zlato u vrednosti od 1,2 miliona dinara i pobegao.

Opljačkao zlataru uz pretnju nožem

Opljačkao zlataru uz pretnju nožem

Maskirani razbojnik, naoružan nožem, upao je oko 8 sati u zlataru u kojoj su se u tom momentu nalazili radnik i radnica. On je nekoliko puta udario radnika, oteo nekoliko zlatnih lančića, a zatim pobegao u pravcu Ulice Vase Pelagića. Dok je pretrčavao Jevrjesku ulicu, na razbojnika je naleteo autobus koji je u tom trenutku napuštao stanicu, što ga je usporilo. Za svega nekoliko trenutaka u Jevrejskoj ulici se stvroilo nekoliko policijskih patrola, koje su uhvatile razbojnika.

Pljačkaš zlatare u novom Sadu

Pronađen plen pljačkaša

-Videla sam samo kako pretrčava ulicu i kako ga autobus udara. Pao je na put. To ga je usporilo i svakako pomoglo policajcima da ga se brzo dočepaju. Jedna devojka koja je bila očevidac svega naišla je i nasmejala se razbojniku u facu, rekavši da je “amater i da ne treba da pljačka kada nezna to da radi” – ispričala je M.K.

Pljačkaš zlatare u novom Sadu

Pljačkaš zlatare u novom Sadu

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnik je sa nožem u rukama, upao u juvelirnicu, a radnik koji je bio unutra mu je pružio otpor pokušavši da ga savlada. Dok je trajala borba, radniku je povređena ruka, a policiju su monetalno pozvali iz obližnje obmenjačnice pored, jer su primetili da je pljačka u toku.

Pljačkaš zlatare u novom Sadu

Nakon što je Milan N., koji je od ranije poznat po krivičnim delima, pao u ruke policajcima, pronađen je i plen, koji je nesrećnik ukrao iz zlatare. Dok je policija vršila uviđaj u Urgentnom centru je pregledan radnik M.K.kome su na svu sreću konstatovane lake telesne povrede u predelu ruke, nakon čega je pušten na kućno lečenje.
 
Poslednji komentari
  • Branko Vreme: 29.05.2013 18:00h

    Kakav maler jos mu se i sugradjanka kezi u lice i kaze da je amater-BLAMAZA zesca...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP