Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVA SAZNANJA O OTMIČARIMA

Mašu hteli da prodaju trgovcima organima?!

Autor: Jelena Paunović | 15.04.2015 - 10:30:00h | Komentara: 4

Francuski istražni organi koji vode paralelnu istragu oko troje njihovih državljana koji su u Srbiji oteli malu Mašu (2), došli su do saznanja da je trebalo da devojčica bude predata trgovcima ljudskim organima, ekskluzivno saznaje „Alo!“!

Maša oteta iz  naručja majke

Maša oteta iz naručja majke | Foto: Fejsbuk

Mišel Sebastijan (46), Sandrin Goren (40) i Kristel Eje (26) u Srbiji se terete samo za otmicu devojčice. Pošto se radi o francuskim državljanima, tamošnja policija uključila se u istragu koja ih je odvela do jedne kriminalne grupe!


Otmičari se svađali


Da li taktički ili ne, tek troje francuskih državljana su se na saslušanju međusobno optuživali.
- U jednom trenutku, Sandrin Goren (40) krivicu je svaljivala na supruga, govoreći da je on sve smislio. Zanimljivo je da su sve troje imali različite povode za otmicu devojčice. Istraga će sa dobrim dokazima dati konačni sud o svemu i razotkriti istinu - zaključuje sagovornik „Alo!“ blizak ovom slučaju.

- Francuski istražni organi još nisu odgonetnuli kako su troje njihovih državljana došli do Maše, i dok se ne završi ceo slučaj, niko sa sigurnošću ne može reći kome je i zbog čega trebala devojčica iz Srbije. Međutim, istražni organi iz Francuske došli su do informacija da je uhapšena trojka povezana sa jednom kriminalnom grupom koja se bavi trgovinom organima. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je dete moglo biti predato njima - objašnjava sagovornik „Alo!“ blizak istrazi.

Francuski državljani koji su 13. marta oteli dvogodišnju Mašu u ulici Braće Jerković iz naručja majke, kako pokazuju dosad prikupljeni dokazi, devojčicu ipak nisu našli preko društvenih mreža, već su je nasumice tipovali dok su lutali Beogradom.

Otmičari uhapšeni nakon dva sata  policijske potere

Otmičari uhapšeni nakon dva sata policijske potere | Foto: Emil Čonkić


- Policija je u potpunosti rekonstruisala kretanje otmičara od trenutka kada su iz Rumunije ušli u Srbiju, dva dana pre Mašine otmice. Pre dolaska u Beograd jedan dan su se zadržali u Pančevu, gde su u parku i tržnom centru vrebali dete koje bi oteli. To im nije pošlo za rukom, pa su se uputili ka Beogradu.

 

Nekoliko minuta proveli su zaustavljeni ispred jedne dečje igraonice. Posmatrali su, ali nisu preduzeli ništa, a onda su nastavili da lutaju prestonicom i tako su završili u naselju Braće Jerković, gde su i oteli Mašu - objašnjava naš sagovornik.

Hepiend:  Maša s ocem

Hepiend: Maša s ocem | Foto: MUP Srbije


Prema rečima otmičara, devojčica im je trebala kako bi Kristin Eje u brakorazvodnoj parnici u Francuskoj prevarila supruga i dobila starateljstvo nad njihovom ćerkicom. Navodno je htela da podmetne Mašin DNK umesto ćerkin, kako bi ispalo da njen bivši suprug nije njen otac. Koliko su bili rešeni u nameri da otmu dete koje liči na njeno, svedoči i činjenica da su pre Srbije, za detetom tragali i u Rumuniji, ali bez uspeha. Iako su oni tvrdili da Maši ne bi naudili, pa čak i da bi je vratili posle dobijanja starateljstva, nova saznanja francuske policije navode na zastrašujuć epilog, koji je brzom reakcijom naših policajaca sprečen!
Poslednji komentari
  • Plazma Vreme: 15.04.2015 15:32h

    Govori tiho i nosi vatreno oružje dok se šetaš sa detetom. Bolje ja u ćorci nego dete kod mesara na stolu. 'Bem ti gde mi živimo....

  • Hirurg Vreme: 15.04.2015 17:00h

    Ja bih ovim zlikovcima povadio organe i donirao iste ljudima u Srbiji koji su na listi cekanja za transplantaciju. Mislim da bi ovo resenje bilo fer i dobar primer sta ce da se desi zlikovcima koji pokusaju ovako nesto da urade. Sto se tice anestezije, mozda bi je dobili, mozda ne - sve zavisi od toga da li su u potpunosti saradjivali sa istraznim organima. Vuk sit i ovce na broju!

  • VLADA Vreme: 16.04.2015 14:18h

    E,zato zdravstveni podaci ne smeju biti dostupni,mozda ce neko umreti zato sto nema slobodnih organa,ali je to manje zlo.

  • bodi bilding Vreme: 17.04.2015 02:48h

    Zasto se ne zalazemo da od drzave dobijemo dozvolu za nosenjje oruzja, realno Srb.je divlji zapad u BGD. je manjnak 5000 uniformisanih policajaca. U manjim mestima je isto manjak policije. Policija ne moze da nas zastiti i nece da se zauzme zbog nezadovoljstva prema platama,staresinama,stambenom pitanju,manjak uniforme i sl. Ljudi zalazite se za prava na samoodbranu i pravo na zivot.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP