Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RAZREŠENO UBISTVO U NASELJU BANJICA U BEOGRADU

Medicinska sestra ubila prostitutku!

Autor: B. Jelovac | 30.01.2014 - 20:00:00h | Komentara: 0

Sumnja se da je Marina S. (50) najpre pesnicama unakazila Zoricu I. (55), a dokrajčila je ubadajući je nožem u vrat i glavu

MEDICINSKA SESTRA

Ilustracija - Uviđaj posle ubistva

Beogradska policija juče je uhapsila Marinu S. (50), osumnjičenu da je brutalno pretukla i potom nožem izbola do smrti Zoricu I. (55), početkom decembra u iznajmljenom stanu na Banjici. Po policijskim saznanjima, obe žene nudile su masažu preko oglasa, što im je, kako se veruje, bio paravan za prostituciju, a uhapšena Marina, koja je lečena u psihijatrijskim ustanovama, nije objasnila motiv svirepog zločina.

Marina, po zanimanju medicinska sestra, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, nije ni priznala niti negirala ubistvo, već je o svemu govorila nerazgovetno, jedino uporno ponavljajući „u meni su dve osobe“.

Sudija za prethodni postupak juče je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana Marini, koja se tereti za teško ubistvo.

- Motiv je teško definisati. Uhapšena je lečena u „Lazi Lazareviću“ i o sebi govori kao o podvojenoj ličnosti. Njih dve su se dugo poznavale i ubijena se bavila prostitucijom, tražeći klijente preko oglasa. One su se poznavale duže vreme jer se i uhapšena bavila istim poslom. Po svemu sudeći, došlo je do neke vrste međusobnog nerazumevanja, ali šta je bio okidač za zločin, za sada je teško reći. Ne isključuje se da je reč o sukobu zbog posla. Stiče se utisak kako su njih dve bile u nekoj vrsti emotivne veze, dok se i sam način ubistva uklapa u zločin iz strasti - kaže naš izvor blizak istrazi.

Zgrada na Banjici gde se desilo ubistvo

Zgrada na Banjici gde se desilo ubistvo | Foto: Dimitrije Goll

 
Ubijena Zorica stan na Banjici iznajmila je tri meseca pre ubistva, a komšije koje su je slabo poznavale opisuju je kao kulturnu ženu koja se, kako im je rekla, izdržavala od prodaje stare odeće. Sa druge strane, uhapšena Marina radila je kao medicinska sestra u državnim ustanovama, a kasnije i u privatnim, ali je potom napustila posao. Zločin se odigrao 8. decembra u stanu u Bulevaru oslobođenja na Banjici, u kojem je, kako se sumnja, Marina najpre pesnicama gotovo unakazila Zoricu, koja je pokušavala da pobegne. Sustigla je u hodniku, pored cevi radijatora, tik do ulaznih vrata, gde je dokrajčila ubadajući je nožem u vrat i glavu. Posle toga izašla je iz stana i zaključala je vrata. Zoričino polunago telo u donjem vešu nađeno je tek 18. decembra, kada su komšije osetile nesnosan smrad, pošto se telo ubrzano raspadalo zbog blizine radijatora. Unutra je zatečen jeziv prizor - zidovi su bili isprskani krvlju, a na podu su bili razbacani pokidani delovi odeće.

Ubistvo je juče rasvetljeno, međutim, kako saznajemo, nož kojim je Marina Zorici zadala smrtonosne udarce, za sada nije nađen. Obe žene su po nezvaničnim informacijama razvedene i imaju po jedno dete.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP