Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ODREĐEN IM JE PRITVOR

Među privedenim Albancima i napadač na srpskog mladića

Autor: Tanjug | 28.05.2015 - 10:13:00h | Komentara: 0

Kosovska policija sumnja da je jedan od trojice albanskih mladića, koji su uhapšeni sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice, pokušao i ubistvo srpskog mladića N.S (17) prošlog meseca u blizini glavnog ibarskog mosta u ovom gradu.

Hapšenje | Foto: Profimedia

Hapšenje | Foto: Profimedia

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti izjavio je Tanjugu da je trojici albanskih mladića određen pritvor, da je slučaj predat Euleksovom tužiocu zbog sumnje da je među privedenima i osoba koja je nožem izbola srpskog tinejdžera 9. aprila kod glavnog mosta u Mitrovici.

U severnom delu Kosovske Mitrovice u sredu veče došlo je do incidenta u kojem su učestvovale dve grupe maloletnika srpske i albanske nacionalnosti, nakon čega su privedena tri Albanca.

- Po odluci tužioca svoj trojici je određen pritvor, o tome su obavešteni njihovi roditelji, a u vezi sa ovim informisan je i tužilac Euleksa koji već radi na slučaju srpskog mladića koji je uboden nožem prošlog meseca kako bi smo eventualno povezali ova dva slučaja, rekao je Hoti.

Istraga će pokazati da li su ova dva slučaja povezana, kazao je Hoti i naglasio da Kosovska policija sumnja da je među uhapšenom trojicom maloletnika jedan koji je ranije nožem napao srpskog mladića u blizini glavnog ibarskog mosta.

N.S. (17) izboden je nožem 9. aprila ove godine kada je više neidentifikovanih osoba prešlo glavni ibarski most u Kosovskoj Mitrovici i tom prilikom napalo trojicu srpskih mladića koji su se tu zatekli, od kojih su dvojica uspeli da pobegnu.

N.S. je tada zadobio teške telesne povrede, a napadači su pobegli nazad preko mosta u južni deo Kosovske Mitrovice u kojem žive Albanci.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP