Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN U KRALJEVAČKOM NASELJU RIBNICA

Mesar ubio baku
i deku dok su
nosili unuku (1)!

Autor: Nenad Božović | 22.08.2013 - 13:05:00h | Komentara: 2

Bračni par Raška i Nadeždu Pantelić iz naselja Ribnica u dvorištu kuće ubio je hicima iz pištolja i nožem Milomir Stefanović (63), zvani Mile Robija. Ubistvo se dogodilo naočigled njihove jednogodišnje unuke Emilije, koju je baba Nada držala dok je u nju pucao ubica. Na sreću, dete je nepovređeno, a monstruma koji je ostao bez metaka savladao je njihov sin Boris, koji je istrčao iz kuće kada je čuo pucnje.

Nada i Raško Pantelić

Zrtve: Nada i Raško Pantelić

Nada Pantelić (63) pala je kao pokošena pored zida kuće, a unuka je ostala da sedi između njenih nogu. Muž Raško izdahnuo na putu do bolnice

Milomir Stefanović došao je u sredu ujutru u ulicu Ušćanskih rudara u kraljevačkom naselju Ribnica samo sa jednom namerom da ubije bračni par Pantelić, Raška (71) i Nadu (63). Prišao je dvorištu, ušao u njega i odmah počeo da puca, ne razmišljajući nijednog trenutka o tome što je Nada u tom trenutku držala unuku Emiliju, koja je tek napunila godinu dana. Sa dva metka, u glavu i srce, Nada je pala kao pokošena pored zida kuće, a unuka ostala da sedi između njenih nogu. Raško je skočio na njega, ali ga Stefanović (63) ubada nožem. Raško počinje da beži, ali ga ubica sustiže mecima i Raško pada blizu tela supruge.

Ubistvo u Kraljevu / Foto: Nenad Božović

Odnošenje tela stradalih Pantelića/ Foto: Nenad Božović

Sve se to odigralo munjevito brzo, tako da dok je izašao njihov sin Boris (35), koji je doručkovao u kući, ubica je već ostao bez metaka u pištolju. Skočio je na njega, savladao ga i držao dok policija nije stigla.

Kraljevo

Lokva krvi: Unuka Emilija pronađena pored mrtve bake | Foto: Nenad Božović

- Čuo sam pucnje, ali nisam bio siguran odakle dolaze. Krenuo sam niz ulicu i video u dvorištu strica Raška, kako on i strina Nada leže na trotoaru, i lokve krvi. Stric je tada još uvek davao znake života. Hitna pomoć je stigla brzo i odveli su ga u bolnicu. Pokušali su da ga reanimiraju, ali nije izdržao - priča kroz suze Raškov sinovac Zoran Pantelić.

  • Ubistvo u Kraljevu / Foto: Nenad Božović | Foto:
  • Ubistvo u Kraljevu / Foto: Nenad Božović | Foto:
  • Ubistvo u Kraljevu / Foto: Nenad Božović | Foto:
  • Ubistvo u Kraljevu / Foto: Nenad Božović | Foto:
 
Kako saznajemo, razlog ovog strašnog zločina koji se dogodio treba tražiti u sudskom sporu koji su imali ubijeni Raško Pantelić i ubica Milomir Stefanović. Stefanović je držao lanac mesara u Kraljevu, a Pantelić je kod njega radio kao knjigovođa. Ubica nije Panteliću uplaćivao doprinose, ali ni isplatio poveći broj plata. Zbog toga ga je Pantelić tužio i dobio spor na sudu, što je najverovatnije i bio motiv dvostrukog ubistva.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 22.08.2013 15:02h

    Хитно поделите народу оружје, да се народ сам брани од бандита!

  • Danilo Vreme: 22.08.2013 15:58h

    Zmijsko gnezdo Centar u Beogradu pod dirigentskom palicom Vatikana od Srbije napravio Logor smriti. Dedinjski klan-Čuvari revoluucije-Crnoruki upravljaju sa pseudo elitom Srbije! Oni među nama koji ne pocrkaju od gladi, od muke će, međusobno da se poubijaju! Centrom u Beogradu predsedava Dobrica Ćosić kalemar iz Velike Drenove koji je Srbe izvodio na streljanje, a članovi Ljubo Tadić, Dragoljub Mićunović Mićun, latinka Perović itd.., Moramo da spalimo zmijsko gnezdo ili nas neće biti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP