Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RADNIK ZA PRIMER

Mesar uhapsio lopova u sred prodavnice!

Autor: N.N.Travica | 13.04.2014 - 13:01:00h | Komentara: 7

Radnici prodavnice "Idea", na uglu ulica Vatroslava Jagića i Heroja Pinkija u Novom Sadu, uhvatili su tridesetogodišnjeg Nikolu M., kog su zadržali do dolaska policije. On je prema rečima zaposlenih već nekoliko puta krao robu iz te prodavnice, što su snimile sigurnosne kamere.

Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica

Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica

 
  • Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica | Foto:
  • Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica | Foto:
  • Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica | Foto:
  • Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica | Foto:
  • Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica | Foto:
  • Mesar uhapsio lopova u sred radnje / Foto: N.N. Travica | Foto:
 Kako "alo.rs" saznaje osumnjičeni je jutros oko 9 sati ušao u prodavnicu, gde su ga zaposleni zapazili i pratili. U trenutku kada je pokušao da ukrade neki od artikala, Nikoli je prišao mesar, koji ga je uz pomoć druge dvojice kolega uhvatio. O događaju je odmah obaveštena policija, koja je tek nakon više poziva kako zaposlenih, tako i građana poslala patrolu na lice mesta. Dok policija nije stigla sa kradljivcem su se borili zaposleni, od kojih je jedan zadobio i lakše povrede ruke.

- Skoro svaki dan dolazi u našu prodavnicu i krade. Vrednost ukradene robe može dnevno da se meri desetinama hiljada dinara. Više nismo znali šta da radimo. I u subotu ga je snimila kamera kako pakuje vrednu robu, koju je naravno odneo sa sobom. On krade, a meni skidaju sa plate. – rekao je jedan od radnika prodavnice, koji je pitao osumnjičenog kome prodaje ukradene artikle, na šta mu je isti odgovorio da to ne treba njega da se tiče.

Pored policije u prodavncu su odmah stigli i šefovi, koji su policiji predali video snimke, pomoću kojih će se utvrditi koja je vrednost robe koju je Nikola ukrao. Prema tvrdnjama yaposlenih najčešće na njegovoj meti su se nalazile skupocene čokolade, kafa, pića....

Policija je osumnjičenog maricom prevezla u prostorije Policijske uprave, gde je predat inspektorima kriminalističke policije, kako bi se utrvdila kompleta kriminalna aktivnost uhapšenog.
Poslednji komentari
  • Paja Vreme: 13.04.2014 13:24h

    Nisam siguran da su dobro postupili. Moj komšija je uhvatio lopova dok mu je istakao gorivo iz automobila. Pošto je bio jači svezao ga je i pozvao policiju. Kada je došla policija oslobodila je lopova jer je vrednost ukradene robe manja od 15 000 dinara. A protiv komšije je podnela krivičnu prijavu zato što je protvpravno lišio slobode lopova. To ima samo u Srbistanu.

  • Milorad Vreme: 13.04.2014 14:17h

    Epilog ove priče biće da je lopov pušten a radnike IDEA objekta čeka krivična prijava jer su nezakonito lišili slobode lice i prekomerno upotrebljavali silu, na lopovu koji će sutradan postati medijska zvezda neke televizije, jer je morao da krade kako bi zadovoljio dnevne potrebe za drogom. Naprasno će potati pesnik, slikar,umetnik i javno će apelovati da se deca klone ulice i da ne koriste drogu. Tako sistem radi, pošteni ljudi neka su na oprezu jer se to može desiti svakom....

  • rok Vreme: 13.04.2014 16:59h

    Ne opravdavam kradju u prodavnici ali smatram da samo nadlezni organi imaju pravo lisavanja slobode lica za koje se utvrdi da su krsila zakon. Odakle pravo gradjanin (radnik u mesari) da hapsi druge gradjane bez obzira na vrstu I vrdnost ukradene robe.Vrednost ukradene robe valda utvrdjuju oni koji su za to nadlezni. Zamislte samo da sad svako ko posumnja u musteriju pocne po radnjama da hapsi.

  • Милан Топлица Vreme: 13.04.2014 17:36h

    @PAJA несмеш везати на никакав начин лопова или било ога другог , ако си довољно јак и успеш ту особу да задржиш у таквом положају да тај не може побећи а опет да је онемогућен да било шта учини , просто никако несмеш да лишиш никога слободе осим полиције ако постоји основана сумња за неко кривично дело .

  • siniša g Vreme: 13.04.2014 19:09h

    Lopov krade, a radnicima smanjenje plate rade, nedajte lopovu kafu, piće i čokolade. Svaka čast momci za poziciju, lopov nije imao nikakve šanse. Da sam ja ženskog roda, radnica u Idei, odmah bi se udao ili udala za ovakve momke, a bogami ima tu lepih, a jedna posebno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP