Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Metalnim šipkama napali radnike EPS-a u Velikom Trnovcu!

Autor: Tanjug | 01.08.2014 - 16:25:00h | Komentara: 1

Četvoro zaposlenih u "Elektrodistribuciji" Vranje napadnuti su u selu Veliki Trnovac, kod Bujanovca, prilikom pokušaja da sa elektromreže isključe nelegalne potrošače, prenosi Radio televizija Vranje.

U EPS-u se pravdaju krizom devedestih

Ilustracija | Foto: Jelena Ivanović

Dok je po nalogu nadležnih vršila isključenja, dežurnu ekipu EPS-a juče je napao meštanin Elisa Salihi, koji je metalnom šipkom dvojici radnika naneo lake telesne povrede i sa više udaraca oštetio službeno vozilo marke ''jugo''.
Lake telesne povrede zadobili su radnici Burim i Adnan Ljatifi iz Velikog Trnovca dok su Gazim Hasani, takodje iz Trnovca i Rejan Behljulji iz Lučana uspeli da pobegnu.

Povredjenima je ukazana lekarska pomoć u Bujanovačkom Domu zdravlja.
"Ovo nije prvi slučaj da naši radnici budu napadnuti u Velikom Trnovcu gde je inače najviše najvećih dužnika za utrošenu struju. Zbog toga tražimo da Policijska uprava saopšti više pojedinosti o napadu, kao i da se bahati napadač koji je sam sebe protivzakonito priključio na električnu mrežu što pre privede", rekao je u telefonskoj izjavi za RTV direktor ''Elektrodistribucije'' Zoran Knežević.

Da je do incidenta došlo potvrdio je portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković, koji je rekao Tanjugu, da je nepoznato lice, juče u 11.55 časova, u selu Veliki Trnovac vozilom preprečilo put službenom vozilu "Elektrodistribucije" Vranje, izašalo iz auta i metalnom šipkom polomilo prednje vetrobransko staklo na vozilu EPS-a.

Policija je izvršila uvidjaj i u konusultaciji sa zamenikom osnovnog javnog tužioca u Vranju, EPS-u je naloženo da dostavi pismenu prijavu o tom incidentu.

Nakon dostavljene prijave, tužilaštvo će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog dela, a policija intenzivno radi na identifikaciji izvršioca ovog dela, dodao je Stamenković.

Prema podacima "Elektrodistribucije" u Vranju, ovo je učestala pojava prilikom intervencije na teritoriji Bujanovca i Preševa, što stvara ogromne probleme, a najveća dugovanja za neplaćenu struju u Pčinjskom okrugu su upravo iz ove dve opštine.

U novembru prošle godine dvojica električara vranjske Elektrodistribucije, koju su u Veliki Trnovac došli da iseku struju Albancu koji duguje veliku sumu, završili su kao taoci, a oslobodila ih je policija.
Poslednji komentari
  • SRPKINJA Vreme: 01.08.2014 18:01h

    SAVRSENO ME NE ZANIMA.....AKO . AKO ONI ILI NEKO TRECI NE PLACA SVOJE OBAEVZE DRZAVI I AKO STE VI NESPOSOBNA VLADA ONDA MI NE PADA NA PAMET DA PLACAM I GRCAM ZA DRUGE ...NECU NI JA NI MOJA RODBINA NI MOJA ULICA NI MOJ GRAD...ILI STE VADA I DRZAVA ILI NISTE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP