Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN U ALEKSINCU

Mića Četnik optužen za teško ubistvo!

Autor: B. Janačković | 29.12.2014 - 16:54:00h | Komentara: 1

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Miće Uroševića (36) zvanog Mića Četnik, zbog sumnje da je hicima iz pištolja sa umišljajem ubio Aleksandra Jocića (29) iz Aleksinca i ranio njegovog sugrađanina Sašu Dudića (38).

Mića Četnik

Mića Četnik | Foto: Facebook

Za pomaganje u ovom zločinu optuženi su Dalibor Živanović i Dalibor Jocev, a sumnja se da postoje još dvojica za sada nepoznatih saučesnika. Urošević se tereti za krivično deo teško ubistvo, ali i za nezakonito posedovanje oružja i nalazi se u bekstvu od kritične noći.

Krvavi obračun zavađenih aleksinačkih klanova odigrao se 21.januara 2014.godine oko ponoći u Aleksincu na raskrsnici ulica Dragčeta Milovanovića i Omladinskih Brigada.
Kako se navodi u optužnici, povod za obračun bio je raniji sukob između Uroševića i Jocića. Te večeri, sat i po pre pucnjave, njih dvojica su se mimoišli kolima kod Gradske bolnice, kada su Urošević i Jocev uputili psovke Jociću i Dudiću, koji su se vraćali sa slave u Tešici. Urošević ih je, navodi se u optužnici, pozvao da izađu da se „pobiju ko ljudi“, ali je Jocić nastavio dalje kolima.

Žrtva Aleksandar Jocić

Žrtva Aleksandar Jocić | Foto: K. Kamenov

Okrivljeni Urošević je sa svog mobilnog potom pozvao oko ponoći Jocića da dođe kako bi „rešili“ sukob koji imaju, što ovaj nije prihvatio. Kako su okrivljeni imali saznanje da će Jocić svojim vozilom „Micubiši Lancer“ proći ulicom Dragčeta Milovanovića, prema navodima optužnice, sačekali su ga kod broja 73, a kada je auto naišao, Urošević je iz daljine pucao jedan hitac u pravcu zadnje strane „micubišija“ u kojem su se nalazili Jocić, Dudić i na zadnjem sedištu Goran Marjanović a potom još šest hitaca.

Jocić je smrtno ranjen u telo izdahnuo posle desetak minuta dok je Dudić pogođen u sedalni deo, zadobivši lake povrede na granici sa teškim.

Svedok ubistva ubijen u tuči
Saša Dudić, ubijen je u oktobru 2014.godine pošto ga je, kako se sumnja, nožem u tuči ubo Darko Janković (36), zvani Čikago iz Aleksinca, inače, kum okrivljenog Uroševića.


 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 30.12.2014 05:42h

    fini mladici

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP