Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PALA ZBOG ORLOVA

Mimi Oro za seks uzimala 200 evra, klijenti i fudbaleri!

Autor: Kurir | 27.12.2014 - 13:17:00h | Komentara: 1

Milica Živanović (23), poznatija kao Mimi Oro, prva je javna ličnost koja je uhapšena u sklopu velike istrage o elitnoj prostituciji.

U središtu skandala mogli bi se naći i pojedinci iz fudbalske reprezentacije Srbije jer ima indicija da su od makroa koji je uhapšen sa starletom iznajmljivali devojke tokom boravka ekipe sredinom novembra u Srbiji.
Klupko je počelo da se razmotava kad je nedavno priveden Mihajlo M. iz Šapca, koji je označen kao glavni makro za „luks devojke“ u Beogradu.

Mimi Oro

Mimi Oro | Foto: Gde izaći

- Mihajlo M. razotkriven je u rutinskoj kontroli saobraćajne policije, koja je kod njega na zadnjem sedištu primetila laptop računar, 20 mobilnih telefona, od kojih je 16 bilo s takozvanim zlatnim brojevima, kao i „poslovnu dokumentaciju“. Ispostavilo se da su u telefonu i računaru pronađene poruke, adrese određenih osoba, katalozi obnaženih ženskih osoba sa cenama, ali i uplaćeni novčani iznosi - kaže izvor iz istrage.
U papirima koje je osumnjičeni nazivao „poslovnom dokumentacijom“, kako navodi, tabelarno su prikazane zarada devojaka, evidentirani rashodi, ali i odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka.

Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Devojke, međutim, nisu bile popisane po imenu i prezimenu, već po nadimcima. Zbog toga je bilo potrebno vreme da se identifikuju. Istraga još uvek nije završena. Očekujemo nova hapšenja. Devojke sa spiska uglavnom su modeli koji su već krasili naslovne strane muških magazina, poput Plejboja ili CKM, ali i manekenke i pevačice. Zbog toga je na estradi zavladala neviđena panika. Svi su u strahu. Kako takozvane starlete, tako i njihovi poznati klijenti - navodi odlično obavešteni izvor.
Mimi Oro, koja je uhapšena 23. decembra, navodno je fudbalerima, ali i drugim javnim ličnostima naplaćivala svoje usluge od 200 do 400 evra.
- Starleta je posle hapšenja privedena sudiji za prekršaje, koji ju je istog dana osudio na kaznu od osam dana zatvora pošto je „povratnik“, tačnije ovo joj nije prva prekršajna prijava. Prebačena je u ženski zatvor u Požarevcu, u kojem služi kaznu, iz kog je juče poslala žalbu na presudu. Ukoliko je imala poslovne planove za Novu godinu, izvesno je da oni propadaju jer, kako sad stvari stoje, iz zatvora izlazi 1. januara - potvrdio je ovaj izvor.
Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 30.12.2014 18:17h

    "Politicka pozadina Mimi Oro"...Pamtim izjavu na TV Dragana Markovica Palme..."sve pare idu u Beograd, "mi" necemo beogradizaciju Srbije, mi hocemo srbijanizaciju Beograda", receno ucinjeno..a, posto Oro, nije kolo,a nije ni ORA, doduse bez poreza i cuvenog pdv, sve se placa !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP