Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U JAGODINI KAŽU DA STARLETA VOLI DOBAR PROVOD

Mimi se kao klinka družila sa moćnicima

Autor: Ekipa Alo! | 30.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 13

Milica Mimi Živanović (24), koja je u sredu uhapšena zbog sumnje da se bavila elitnom prostitucijom, odrasla je u Jagodini i u tom gradu je poznata kao sportistkinja i odlična učenica. Bavila se rukometom, pohađala gimnaziju, a volela je, kao i svi mladi, lepo da se provede u lokalnim klubovima. Međutim, njena karijera “starlete“ počinje u Beogradu, i o tome se u Jagodini malo zna.

Milica Mimi Živanović

Milica Mimi Živanović

Kada je otišla u Beograd da studira, prva velika promena bila je povećanje usana
i grudi“, kažu sugrađani Milice Živanović

- Bila je lepša nego sada posle plastičnih operacija. Još kao klinka počela je da izlazi po lokalnim klubovima, da radi neke promocije. Tada se družila i sa bogatim vlasnicima klubova iz Jagodine i Pomoravlja. Kada je otišla u Beograd da studira, prva velika promena bila je povećanje usana i grudi, što je izazvalo razne sočne komentare. Ranije je često boravila u rodnom gradu, međutim, u poslednjih godinu dana retko svraća - kaže izvor “Alo!”.


„Oporavlja se od zatvora”

Advokat Danilo Nikolić, koji zastupa Živanovićevu, rekao je juče za “Alo!” da se ona oporavlja od zatvora, u kojem je provel četiri dana.
- Ona je sa još četiri devojke bila pozvana, kao građanin, da da izjavu u policiji, gde je otišla u sredu. Tamo su ih tretirali kako jesu i ona je, bez razloga, završila u zatvoru. Sud je poništio tu presudu i nadam se da će u novom postpku postupati po zakonu. Moja klijentkinja na novom suđenju može da bude oslobođena optužbi za koje se tereti - rekao je advokat Milice Živanović.

Roditelji Živanovićeve su razvedeni, a u Jagodini joj žive majka i brat. Otac Slađan živi na selu i bavi se poljoprivedom. Naš sagovornik kaže da oni žive skromno i ne žele da komentarišu njene javne nastupe niti poslednje informacije o njenom hapšenju.

Milica Živanović uhapšena je sa još četiri devojke nakon što je u ruke policije pre mesec dana pao Mihajlo M. iz Šapca, za koga se sumnja da je jedan od glavnih makroa elitnih prostitutki u našoj zemlji. On je otkriven slučajno, u saobraćajnoj kontroli, a nakon istrage, uhapšena je i Mimi Oro.

- Kod Maksimovića je na zadnjem sedištu primećena gomila mobilnih telefona, laptop računar i neka dokumentaciju. Privedne je, a istragom je utvrđeno da mobilni telefoni koji su bili na zadnjem sedištu imaju u imenicima takozvane zlatne brojeve, to jest brojeve koji sadrže cifre koje je veoma lako upamtiti, s više nula ili identičnim ciframa. U spisima su nađeni podaci s porukama i adresama, katalozi golih devojaka i podaci u uplaćenim iznosima - kaže izvor iz istrage.

„Možda mi neko smešta”
Živanovićeva je na pitanje zbog čega je baš ona uhapšena, medijima rekla: „Ne znam, tako nešto mi se prvi put dešava, možda mi neko smešta...“


Inače, ona je bila ogorčena na medije što su pisali da se nalazi u zatvoru u Požarevcu i uporno tvrdila da je u pitanju bilo policijsko zadržavanje od 48 sati “koje može da se dogodi bilo kom građaninu koji duguje i račun za struju”. Optužbe da se bavi prostitucijom je nazvala najobičnijim lažima i zamolila medije da ne uznemiravaju njenu porodicu i “dečka kojeg voli najviše na svetu”.

Poslednji komentari
  • boki Vreme: 30.12.2014 07:25h

    nij ona napumpala usne nego se razgazile od upotrebe.....

  • saw Vreme: 30.12.2014 09:04h

    sudstvo je dotaklo dno kad ni jednu prostitutku ne moze da zatvori i zar advokati ne strajkuju

  • mima Vreme: 30.12.2014 09:41h

    Pod HITNO da se u drzavi Srbiji l e g a l i z u j e prostitucija, kako se vize NACIJA ne bi iscudavala. Tada nam nece biti potrebni advokati, osim u posebnim slucajevima-nasilje. Drzava Srbija bi imala vise koristi nego stete, placale bi porez, javne kuce bi bile legalne, pa ko hoce da uziva neka debelo i plati ...

  • Wanpam Ethy Vreme: 30.12.2014 10:59h

    Veli visokopostovana i preuzvisena Oro dama: "MOZDA MI NEKO SMESTA..." Ma kakvi...

  • Драгомир Vreme: 30.12.2014 12:57h

    Ко чита или,не дај боже,памти моје коментаре сећа се да ја не дам да се женско мрко погледа!Како Мими ОРО изгледа на овој слици ја као стари сељак велим НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ЈЕ СРЕТНЕМ ОВАКВУ У МРАКУ!Начисто бих се шлонгирао.Или још нешто горе али није ми време за да мрем!Шта ће и куд ће моја Радојка брез мене ме!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP