Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POZNATA STARLETA PUŠTENA NAKON ČETIRI DANA IZ ZATVORA U POŽAREVCU

Mimini krimosi zavode red ispred zatvora!

Autor: Ekipa Alo! | 28.12.2014 - 19:00:00h | Komentara: 8

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro (23), koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila prostitucijom, puštena je juče oko 17 sati iz ženskog zatvora u Požarevcu. Odluku o puštanju na slobodu doneo je sudija u Beogradu, koji je starleti ukinuo pritvor i naredio novo suđenje.

Mimi Oro

Ma kakva prostitucija, ja sam fina devojka!

 

Sud ukinuo presudu kojom je Milica Živanović,
poznatija kao Mimi Oro (23), osuđena na sedam dana zatvora pod optužbom da se bavila prostitucijom

- Sud je uvažio našu žalbu i ukinuo presudu uz obrazloženje da nije dovoljno razjašnjeno činjenično stanje. Milica i moje ostale klijenkinje su puštene, pošto je žalba koju sam podneo usvojena. To samo govori da je presuda brzopleto doneta. Zbog štrajka advokata nisam bio u prilici da prisustvujem suđenju jer u tom slučaju ne bi ni bilo ovako presuđeno - rekao je za „Alo!“ advokat Danilo Nikolić, koji zastupa Živanovićevu.

Prethodno je Prekršajni apelacioni sud uvažio žalbu Živanovićeve i vratio predmet na odlučivanje sudiji, koji je promenio prvobitnu odluku. Živanovićevu, koja je bila osuđena na sedam dana zatvora pod optužbom da se bavi elitnom prostitucijom, juče po podne su ispred ženskog zatvora u Požarevcu, u luksuznom crnom automobilu beogradskih tablica dočekala dvojica kratko podšišanih mladića starih oko 30 godina, koji su reporteru našeg lista zabranili fotografisanje i svaki razgovor sa starletom.

Oni su novinaru „Alo!“ rekli da ne pokušava da fotografiše Mimi Oro ni izbliza ni izdaleka niti da joj postavljaju bilo kakva pitanja. Čekali su je prekoputa zatvora u luksuznoj limuzini, čiji su farovi bili upereni u kapiju zatvora da bi ona videla da je čekaju. Na pitanje novinara da li je to njeno definitivno oslobađanje, mladići iz automobila su dobacili da jeste i da je sada slobodna.

Prethodno je voditelj Dejan Stanković Kralj hteo da plati kauciju da starleta Milica Živanović (23) izađe iz zatvora. On nije želeo da precizira koju je sumu bio spreman da plati za slobodu starlete i istakao da se ne odriče prijatelja u nevolji.

- Ne zaboravljam ljude u dobru i zlu. Smatram da je Mimi nevina i da ne treba da bude u zatvoru. Sa Mimi sam drugar i upoznao sam je na snimanju moje emisije, u kojoj je pričala o svom životu - rekao je Stanković.

Lansirao je među poznate: Danijel Đurić i Mimi Oro

Lansirao je među poznate: Danijel Đurić i Mimi Oro

Pevač Danijel Đurić, koji je Živanovićevu upoznao na jednom beogradskom splavu na kojem je ranije igrala kao go-go igračica, kaže da je Mimi korektna i da je nedavno snimio spot u kojem je ona imala ulogu.

- Sa njom se poznajem. Nismo se preterano družili. Javnosti sam je predstavio u svojoj emisiji i od tada je poznata. Znam da je studirala neki privatni fakultet. Ne znam da li je imala nekog poznatog dečka, nismo o tome pričali - kazao nam je Đurić.

Dok Mimi Oro, koja je u sredu uhapšena u jednom hotelu, zajedno sa još četiri devojke i makroom, opet udiše svež vazduh, dotle se mnogim poznatim ličnostima tresu gaće jer se plaše da u javnost ne procure njihova imena.

Mimi Oro

Hteo da plati kauciju za Mimi: Dejan Stanković

- Pošto je nedavno priveden Šapčanin Mihajlo M., kod koga su u mobilnim telefonima i laptopu nađena imena žensikh osoba sa istaknutim tarifama, mnoge javne ličnosti koje su koristile usluge Mimi Oro su u strahu da ne isplivaju njihova imena u medijima. Među njima ima i poznatih političara, fudbalera, pevača i glumaca, od kojih su mnogi oženjeni ili zauzeti - navodi izvor „Alo!“ blizak istrazi.

Zaprećena maksimalna kazna za bavljenje najstarijim zanatom na svetu je 30 dana zatvora i ne može se zameniti novčanom.

 

„Legalizujte prostituciju”

 

Predlaže novi zakon: Tijana Đuričić

Predlaže novi zakon: Tijana Đuričić

Starleta Tijana Đuričić (23) kaže da poznaje Mimi Oro i da ne zna čemu tolika drama oko hapšenja.


- Da se razumemo, pisalo se i o meni, ali već po hiljaditi put kao papagaj ponoviću da za mene nije tačno da se bavim time. Nekome sam verovatno medijski zasmetala i hteli su da me pokopaju, ali nije im pošlo za rukom. Nikada nisam bila privedena, uhapšena i snimljena kako uzimam novac za seks, kako su mediji pisali, jer da je tako bilo, odavno bi isplivalo u javnost. Nek se legalizuje prostitucija i nema više nesporazuma. Ne vidim zašto je to toliki tabu. Svako radi u životu ono što želi i ne vidim šta je tu toliko strašno - rekla je Đuričićeva za „Alo!“.

„Nisu me privodili“!

Starleta Anđela Veštica (23) oštro je negirala da je hapšena zbog prostitucije i da je platila kaznu, pa je puštena na slobodu.

Anđela Veštica

Anđela Veštica
- Nije tačno da me je policija pozvala telefonom, a kamoli da me privodila. Za svaki svoj dana imam opravdanje gde sam bila, a na mnogim mestima su me snimile kamere. Imam prijatelje u policiji koji to mogu da potvrde. Tužiću sve koji budu ovako nešto pisali! - bila je besna Anđela Veštica.

Dača: „Pola našeg džet-seta to radi!


Hapšenje Mimi Oro, koja je optužena za prostituciju, izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama. Jedan od onih koji je na Tviteru izneo svoje viđenje situacije je bivši vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović. Naime, on nije iznenađen ovim hapšenjem jer se, po njegovim rečima, više od pola džet-seta time bavi.

Danilo Ikodinović

Sve je znao: Danilo Ikodinović
- Jaaaooo, kao nismo znali da se j..u za lovu.. Više od pola našeg džet-seta to radi. Njihova stvar, naravno, ali nemoj da se pravimo ludi - napisao je Ikodinović, koji se pre tri godine razveo od pevačice Nataše Bekvalac.

Poslednji komentari
  • mia Vreme: 28.12.2014 22:12h

    Naravno, palma poslao auto i gorile za svoju sticenicu. Dno dna.

  • Sid Vreme: 28.12.2014 22:31h

    andjela vestica je nevina i nemoj da je dirate.. Ima par snimaka na porn tubeu i to je to

  • Prle Brlic Vreme: 29.12.2014 00:34h

    Legalizacija prostitucije bi malo osvezila budzet i omogucila svim starletama, poznatim estradnim "umetnicama" da se bave svojim zanimanjem a ne da im neke televizijske medijske kuce daju prostor u emisijama u kojima se voditeljke obracaju javnosti i ljubomorne prozivaju svoje koleginice ( poznate uspesne lepe,sposobne,moralne ) i kritikuju ih da se bave " unosnim zanatom". Sta mislite cime se bavi Maja Nikolic, Jelena Karleusa, Ana Kokic i slicne face koje su svojom destrukcijom prvo moralno unistile sebe a nazalost stradat ce im i nevina i neduzna deca...Ove tri su etiketirane, oznacene a ima ih dosta...Najpoznatija organizatorka seksi biznisa ( a ne placa porez ) je madam Suzana Mancic. Verovali ili ne - istina vam je to. Znaju to beogradjani.

  • Nebojsa Vreme: 29.12.2014 00:52h

    Zar smo i mislili drugacije?! Drzava prostitutki i lopova…. A i ja ispadam prostitutka kada pogledam, ko me sve…. za ovu platu…

  • Aca Vreme: 29.12.2014 02:14h

    Kako to da joj je advokat pisao zalbu,jer oni nisu u strajku,sto ne pisete o tome,necete vi to jer iz sve snage podrzavate strajk,mada strajk valjda znaci obustava rada,a ako kao u ovom slucaju advokat radi,sta je to.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP