Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LAŽLJIVA MANEKENKA ODSLUŽILA KAZNU U JKP „ZELENILO“ BEOGRAD

Mina farbala klupe u parku i čistila kej!

Autor: Danica Ćuruvija | 17.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Manekenka Mina Milenković (22), koja je lažno prijavila svoju otmicu i silovanje, odslužila je kaznu od 100 sati društvenokorisnog rada u JKP „Zelenilo“ Beograd, na koliko je bila osuđena zbog prijave lažne otmice i silovanja, saznaje „Alo!“ u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Kako nam je rečeno u tom tužilaštvu, Milenkovićeva je počela sa radom u februaru, a završila je 7. aprila.

Društvenokorisna:  Mina odradila  100 sati

Društvenokorisna: Mina odradila 100 sati

- Milenkovićeva je radila na poslovima uređenja javnih zelenih površina na teritoriji opštine Novi Beograd. Krivična prijava protiv nje će sada biti odbačena, a ukoliko eventualno počini novo krivično delo, više neće moći da sklapa nagodbu sa tužilaštvom - rekli su za naš list u tom tužilaštvu.


Kako „Alo!“ saznaje, lažljiva manekenka, za kojom je u julu prošle godine 39 sati tragala celokupna beogradska policija, bila je čistačica u Bloku 45, u Novom Beogradu.

- Milenkovićeva je grabuljala površine i farbala klupe u parkovima i druge rekvizite. Takođe je i čistila kej u Bloku 45. Dolazila je redovno na posao, a bila je u grupi sa još nekoliko mladića i devojaka, koji su takođe osuđeni na društvenokoristan rad. Nisu nosili našu uniformu, već su dolazili u svojoj staroj garderobi. Koliko smo čuli, kaznu je odradila krajem marta, o čemu smo obavestili tužilaštvo - rekao nam je sagovornik iz Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“.
Naš izvor dodaje da je Milenkovićeva bila diciplinovana i da nije odbijala nijedan posao.

Radila u tajnosti,  skinula se u javnosti

Radila u tajnosti, skinula se u javnosti
- Da je odbila nešto da radi, odmah bismo o tome obavestili tužilaštvo, pa bi joj sledilo suđenje - ističe naš izvor iz JKP „Zelenilo“.

Mina na reviji početkom meseca

Mina na reviji početkom meseca

Milenkovićeva se u decembru nagodila sa tužilaštvom da odradi 100 sati u JKP “Zelenilo“ kako joj se ne bi sudilo što je u julu prošle godine lažno prijavila da je oteta i silovana. Ona je potresla javnost kada je policiji prijavila da je više sati bila oteta, drogirana i silovana. Motiv izmišljene drame je bila njena svađa sa bivšim dečkom Aleksandrom Ćosićem (33), suvlasnikom beogradskih klubova „River“ i „Teatro“, a sve je izmislila kako bi privukla njegovu pažnju. Ginekološki pregled, međutim, pokazao je da mlada Kruševljanka nije silovana, a njenu priču da je bila i drogirana i da se ne seća šta su joj sve radili pobile su toksikološke analize.

Prva šljaka posle afere

Prva šljaka posle afere

Sa robije došla na reviju
Mina Milenković se pre 15 dana pojavila na modnoj reviji na kojoj je nosila kreaciju Kristine Bekvalac, a to je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon afere. Nakon indicenta o kojem je brujala srpska javnost, Milenkovićeva je pobegla kod oca i brata u Holandiju, a zatom se vratila zbog ispita na Fakultetu organizacionih nauka. Tokom istrage, zastupao je njen očuh, a prilikom sklapanja nagodbe bila je vidno potresena. Nedugo nakon skandala, Mina je počela da se zabavlja sa fudbalerom Lolom Smiljanićem.

Poslednji komentari
  • kkkkkkk Vreme: 17.04.2014 10:48h

    Ova slika je loša fotomontaža!

  • Marko Vreme: 17.04.2014 12:37h

    Bas joj lepo stoje kolica

  • milan Vreme: 17.04.2014 12:40h

    treba je osuditi na robiji bar 2 god u pravom zatvoru sutra ce neka druga da izmisli tako nesto a neko ce odgovarat ni kriv ni duzan.

  • Sanja Vreme: 17.04.2014 17:17h

    Barem da ste se potrudili oko fotomontaze..

  • despot 05 Vreme: 18.04.2014 07:42h

    14.04. ste vi objavili vest da nije odradila drustveno koristan rad,17.04.objavljujete da je odradila .4 dana po 24 sata jednako 96 sati fali joj jos 4 sata.Neko ovde grdno laze.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP