Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! SAZNAJE!

Mina kod sudije!

Autor: D. Ćuruvija, A. Dimitrovska | 27.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Istraga protiv manekenke Mine Milenković (21) juče je i zvanično pokrenuta u Prvom osnovnom sudu. Ova Kruševljanka za mesec dana naći će se pred istražnim sudijom, jer je, ogorčena zbog raskida sa dečkom, izmislila da je oteta i silovana, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Mina se sumnjiči za  lažno prijavljivanje,  a kaznu bi mogla da  odsluži društveno  korisnim radom

Mina se sumnjiči za lažno prijavljivanje, a kaznu bi mogla da odsluži društveno korisnim radom | Foto: Jelena Vučetić

Manekenku tada čeka ponovni susret sa taksistom Dušanom P. u čijem je stanu provela 39 sati, koliko je trajao njen navodni nestanak, a koga će sudija saslušati u svojstvu oštećenog!


„Tužilaštvo je zatražilo da se u okviru predloga za preduzimanje istražnih radnji sasluša i taksista koga je osumnjičena zaustavila posle svađe s dečkom i tražila da je odvede svojoj kući. On je, kako je utvrđeno, tek kasnije saznao da je prijavljen njen nestanak. Posle njihovog saslušanja predmet će biti prosleđen tužilaštvu“, kaže za „Alo!“ izvor iz Palate pravde.

Kako je „Alo!“ ekskluzivno objavio, manekenki će tužilaštvo predložiti nagodbu u vidu kaznene mere od 360 sati društveno korisnog rada koju bi trebalo da odradi u nekoj od gradskih ustanova ili komunalnih preduzeća. Ona se, podsetimo, sumnjiči za krivično delo lažno prijavljivanje za koje je zaprećena kazna, od novčane (od 10.000 - 1.000.000 dinara) do jedne godine zatvora.
Ukoliko ne prihvati predlog tužilaštva, protiv nje će biti podnet optužni predlog i čeka je suđenje! Prema zakonu, osobe kojima je izrečena mera društveno korisnog rada, kaznu bi trebalo da odrade u komunalnim preduzećima poput „Zelenila“, „Vodovoda i kanalizacije“ ili „Čistoće“, socijalnim ustanovama, domovima za stare...

Milenkovićeva je, podsetimo, 21. juna s drugaricom došla na splav „River”, čiji je suvlasnik bivši manekenkin dečko Aleksandar Ć. (32). Ubrzo je ljutito napustila splav i posle niza manjih incidenata u blizini Starog sajmišta zaustavila taksi i na pitanje taksiste: „Kuda”, odgovorila: „Kod tebe!“.
Kod njega je provela nepuna dva dana, dok su je tražili prijatelji, porodica i policija. Bosu, raščupanu i sa modricama na licu u susednoj ulici susrela je slučajna prolaznica koja je pozvala policiju i po Mininoj molbi njenog bivšeg. Manekenka je ispričala da je oteta, dva dana silovana i prebijana. Ginekološki pregled, međutim, ubrzo je pokazao da nije silovana, a njenu priču da je bila i drogirana, te da se ni ne seća šta su joj sve radili, pobile su toksikološke analize.

Mina i Lola

Mina i Lola

U vezi sa fudbalerom

Milenkovićeva je nedavno ponovo zaintrigirala javnost navodnom ljubavnom vezom sa reprezentativcem Lolom Smiljanićem. Fudbaler i manekenka su očigledno već neko vreme u vezi, jer se putem društvenih mreža dopisuju na način kako to rade samo zaljubljeni, što su pokazali i zajedničkom fotografijom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP