Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RADULOVIĆ PIŠE PISMA...

Miša Banana:
Nemam veze sa Šarićem!

Autor: FoNet | 11.02.2013 - 23:07:00h | Komentara: 1

Nemam veze sa Darkom Šarićem i njegovim klanom, niti imam i promil udela u bilo kom krivičnom delu, a aferu mi je namestio Dragan Dudić Fric iz Kotora, piše u pismu koje je Rodoljub Radulović poslao svojim prijateljima i koje narednih dana, preko njegovih advokata, treba da bude upućeno na sedam "visokih adresa“ u zemlji, objavile su Večernje novosti.

Kako navode Novosti, pismo Radulovića, prema onome što kažu ljudi iz njegovog okruženja, predstavlja stvaranje atmosfere i priprema javnosti za njegovu predaju, ali i za predaju Darka Šarića Radulović je shvatio da samo ako se preda i ponudi čvrste dokaze može da se oslobodi optužbi da je mafijaš i da je spremao rušenje Vlade Srbije, rekao je za Novosti izvor,
koji nije imenovan.

Rodoljub Radulović - Miša Banana

Rodoljub Radulović - Miša Banana

Prema njegovim rečima, Šarić takođe namerava da se preda, ali samo pod uslovom da dobije status zaštićenog svedoka. On, po svaku cenu, želi da sačuva svoju glavu i prijatelje i razmišlja, ako ne dobije zaštitu u Srbiji, da se preda Amerikancima.

Radulović je 2011. optužen u Srbiji da je sa Šarićem i njegovim klanom krijumčario svojim brodom 1,8 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.
Od tada je nedostupan srpskom pravosuđu i policiji, ali je pismom, koje će uskoro biti dostupno istražnim organima, sve svalio na svog nekadašnjeg poslovnog partnera Dudića, koji je u međuvremenu ubijen.
Radulović sada piše da je Dudić poslovao sa Šarićevim klanom i da je, dok je bio pod istragom, sve ono što je radio sa krijumčarima kokaina pripisao njemu.
Dudić je, navodi se u pismu Radulovića, na Zlatiboru jednom visokom funkcioneru srpske policije ispričao sve o poslovima Šarića, o pet brodova koji su naručeni u Kini, o prevozu kokaina sa dva broda sa sojom i sve to što je radio pripisao je meni.
Dudić je posle tog tajnog sastanka i svedočenja na Zlatiboru ubijen u centru Kotora, kada su u njega ispaljena tri metka u grudi.
Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 12.02.2013 06:28h

    Svi znaju cela inteligentna Srbija da Radulović sa Šarićima nema ništa. Šarić je pre godinu dana udavao ćerku u Beogradu i tada je bio skoro svaki poznati političar, pisac, slikar i naravno estrada na svadbi. Onaj ko je ovo izmislio treba da odgovara. Ovde se prvo proglasi neko za mafijaša, uzme mu se imovina a posle mu se sudi. U Srbiji sve naopačke!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP