Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PREGOVARA SA TUŽILAŠTVOM

Miša Banana se predaje, uskoro dolazi u Srbiju!

Autor: Kurir | 16.09.2014 - 23:48:00h | Komentara: 0

Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, koji je optužen zajedno sa pljevaljskim narko-bosom Darkom Šarićem za šverc kokaina iz Latinske Amerike, već neko vreme preko advokata pregovara sa Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal o načinima predaje!

Miša Banana

Miša Banana | Foto: Mladen Šurjanac

- (Radulović) Pravi prostor za svoju predaju. On bi da uradi isto što i Šarić. Radulović preko advokata pokušava da poboljša svoj status u predmetu za krijumčarenje droge i pokušava da dobije status svedoka saradnika, a da zauzvrat dostavi dokumentaciju i podatke koje ima o načinu na koji je švercovan kokain iz Latinske Amerike - kaže izvor blizak službama bezbednosti.
Tužilaštvo za organizovani kriminal optužilo je Rodoljuba Radulovića da je primao naloge od Darka Šarića i pokojnog Dragana Dudića Frica da prekookeanskim brodovima švercuje kokain iz Argentine ka Španiji. Dokazi o povezanosti Radulovića sa klanom pronađeni su 26. novembra 2011. u stanu u Mihajla Avramovića u Beogradu. Tada je otkriven i račun na ime Radulovića za kupovinu broda “Verti” od 300.000 evra preko švajcarske banke. Upravo je taj brod korišćen za prevoz kokaina. U stanu je bio i papir sa brojevima Darka i Duška Šarića, Jovice Lončara, Nebojše Joksovića i Gorana Sokovića. Tu su bili i računi za uređenje stanova Dudića i Šarića. Istragom je otkriveno da su Šarić i Dudić u aprilu 2009. iz Argentine u Španiju prevezli 1.825 kilograma kokaina, i to u Radulovićevim brodovima “Verti” i “Golden”. Šverc je bio prikriven transportom soje preko Radulovićevog preduzeća “Man mare”. Kada je kokain 21. aprila 2009. utovaren na brod, Radulović je telefonom razgovarao sa organizatorima Dudićem i Željkom Vujanovićem, a često i sa izvesnim Rođom, koga je obavestio i da je posle 10 ponuda našao odgovarajuće brodove.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP