Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VASPITAČICA SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA DEČAKA?!

Mišljenje stručnjaka verodostojnije od poligrafa

Autor: V. Nikitović | 30.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

U upravi čačanske Predškolske ustanove „Radost“ apeluju na istražne organe da do detalja ispitaju slučaj četvorogodišnjeg dečaka koga je navodno seksualno zlostavljala njegova vaspitačica.

Vaspitačica seksualno  zlostavljala dečaka?!

Vaspitačica seksualno zlostavljala dečaka?! | Foto: Shutterstock

Vaspitačica, koja se sumnjiči da je tokom zimovanja na Zlatiboru odvela dečaka u kupatilo i nakon što se skinula gola njegovu glavu privukla ka svom međunožju, prošla je poligrafsko ispitivanje, koje je sama inicirala. S druge strane, predstavnici rukovodstva PU kažu da je za njih relevantan izveštaj tima psihologa, koji je posle razgovora sa dečakom i niza trik pitanja zaključio da dete ne može da izmisli ovu vrstu seksualne fantazije ukoliko je zaista nije doživelo.


- Mora da bude otkrivena potpuna istina o ovom događaju, pre svega zbog druge dece. Tražimo od istražnih organa da sveobuhvatno istraže šta se dogodilo i da u ovom slučaju ne ostave ni najmanju nedoumicu – rečeno nam je u PU „Radost“.
Osumnjičena vaspitačica još ne želi da se oglašava povodom optužbi na njen račun.

- Smatramo da bi u ovom trenutku to bilo kontraproduktivno. Sačekaćemo da vidimo da li će tužilaštvo pokrenuti krivični postupak i onda ćemo reći sve što imamo - izjavio je advokat Ivan Ćalović.
Poslednji komentari
  • Giga Vreme: 30.04.2015 16:19h

    Ali zato poligraf koristite kad je to vama u prilog. Jel tako? Ovo ce biti sudjenje veka kako izgleda. Neko nekoga ovde opasno namesta. Ja bi promenio sve radnike vrtica sa direktorom na celu pa neka razmisljaju na birou.

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 30.04.2015 17:03h

    a kojih to strucnjaka,nemojte nas zamajavati,gde su oni to pa ucili i imali prilike da se sretnu sa slicnim ili identicnim slucajem.jos da nas ubedite da je decko odradio posao pa da cirkus bude kompletan.

  • ljilja Vreme: 30.04.2015 18:19h

    svako ko ima decu zna kako deca mogu da lazu kad su mala. isto tako je moguce je da je dete negde videlo neprimeren sadrzaj. meni ovo zvuci malo verovatno da se stvarno desilo.

  • cica Vreme: 30.04.2015 18:51h

    Opet americka fora kao sa slikanjem one dece od strane roditelja- a nevladine organizacije opravdavaju svoje postojanje kao nesto rade -manite se ljudi namestaljki da vam se ne obije o glavu . Ne osudjujte nista unapred . Cudna je decja masta ... sacekajte i ne bacajte kamen na zenu .

  • Krakatoa Vreme: 30.04.2015 19:02h

    Pa čemu onda poligrafsko ispitivanje ??? Odbacite onda poligraf i u svim ostalim slučajevima, ma kakvi oni bili i pitajte uvek "stručnjake". Ništa vam više ne verujem. Sramota. Sada sam siguran da je u pitanju nameštaljka najgore vrste.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP