Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTRAGA ZA PETROM OBRENČEVIĆEM (33) IZ BEOGRADA

Misteriozan nestanak konobara!

Autor: D. Ćuruvija - M. Dudvarski | 26.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Petar Obrenčević (33) iz mesta Glušci kod Bogatića misteriozno je nestao u noći između subote i nedelje sa popularnog beogradskog splava „Šejk end šejk“, na kom je radio kao konobar. Kako „Alo!“ saznaje, Petrov nestanak je primećen tek kada su se gosti pobunili što ih konobar ne uslužuje.

Petar  Obrenčević

Petar Obrenčević | Foto: privatna arhiva

- Poslednji put je viđen oko jedan sat posle ponoći kako stoji na terasi splava. Kada smo ga potražili, nigde nismo mogli da ga pronađemo. Niko nije video da je napustio splav, a i da jeste, ne bi sigurno ostavio lične stvari u rancu. On nije pio, niti je bio problematičan. Za samo dva meseca, koliko je radio na splavu, postao je jedan od najboljih konobara - kaže izvor „Alo!“.

Naš sagovornik ističe da se plaši da je možda Petar upao u reku, a bio je slab plivač.


- Koliko sam čuo, nije bio baš dobar plivač. Plašim se da je mogao da upadne u Savu. Ipak, sve je to nagađanje, treba pažljivo utvrditi šta se dogodilo - naveo je naš izvor.

U klubu te večeri  nije bilo incidenata

U klubu te večeri nije bilo incidenata | Foto: RAS

 
Obrenčevićeva prijateljica Maja Pajić Vučić kaže da je Petar radio svoju smenu, koja je od 21 sat do četiri sata ujutro.

- Iako je splav bio posećen, nije primećen nikakav incident niti bilo kakva situacija koja ukazuje na neki konflikt između samih gostiju, ili gostiju i osoblja. Petar je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, nije nikakva konfliktna ličnost. Ne možemo da dokučimo koji bi bio motiv da neko želi da mu naudi. Pretpostavka je i da se možda povredio i pao sa splava. Njegova devojka i porodica u očaju iščekuju bilo kakvu informaciju o njemu, kao i mi, mnogobrojni prijatelji, koji ćemo sve da uradimo da nam se vrati živ i zdrav - navodi Petrova prijateljica Maja Pajić Vučić, i dodaje da je policiji prijavljen njegov nestanak.

Dragana Berić, sestra od Petrove devojke Ivane, izjavila je da on nije pio niti bio sklon samoubistvu.

Niko nije video  da je napustio  splav „Šejk end šejk“

Niko nije video da je napustio splav „Šejk end šejk“ | Foto: RAS

 
- Sestra mi je u šoku. Ne dao Bog nikom ovo. Njegov telefon nije dostupan od te večeri. Ne znam šta je moglo da se dogodi. Kada smo videli da se ne javlja prijavili smo nestanak policiji - rekla je Berićeva. Petar je visok oko 180 centimetara, a u momentu nestanka na sebi je imao zelenu košulju, teksas bermude i teget starke.

Otac u šoku, majka ništa ne zna


Živko Obrenčević, Petrov otac, rekao je juče za „Alo!“ da ga je o nestanku sina obavestila Ivana Berić, devojka njegovog sina. Petrova majka, koja je operisala karcinom, vezana je za krevet i ne zna da joj je nestao sin. Očekivali su ga da dođe za Veliku Gospojinu i da pomogne majci.
- Zovem Petra, ali mi izbacuje signal, kao da je zauzet. Moj sin nije pio niti je bio problematičan. Bio je lošiji plivač i plašim se najgoreg ako je pao u vodu ili ga je neko gurnuo, namerno ili slučajno. Trebalo je da policija juče locira Petrov telefon i da počnu potragu - rekao je Živko, kod koga je odmah došla i ćerka Miljana.
Živko kaže da je Petar stalno radio kao konobar, a dugo vremena je bio i u jednom poznatom beogradskom klubu. U Beograd je otišao kada i njegova devojka Ivana iz Bogatića, a zajedno su živeli u iznajmljenom stanu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP