Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LISICE

Mitrovićevom sinu još mesec dana pritvora!

Autor: D. Ć. | 19.08.2013 - 14:43:00h | Komentara: 5

Viši sud u Beogradu produžio je danas za još mesec dana pritovr Aleksandru Mitroviću (20), osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je 19. jula nastradala Andrea Bojanić (17). sinu Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink, pritvor je produžen kako ne bi uticao na svedoke, kao i zbog posebno teških okolnosti krivičnog dela.

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović


Istražni sudija treba da sasluša još deset svedoka, nakon čega će spisi predmeta biće poslati na sudsko-medicinsko i na saobraćajno veštačenje.
Stručnjaci saobraćajne struke veštačiće džip marke "BMV-X6", kojim je upravljao Mitrovićev sin, kako bi se utvrdilo da li je vozilo u trenutku nesreće bilo tehnički ispravno.
Pored toga, biće veštačena brzina kojom se vozilo kretalo i tragovi kočenja, signalizacija na raskrsnici. Prema rešenju o sprovođenje istrage, Aleksandru se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u sticaju sa krivičnim delom nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Ačeksandar Mitrović je na saslušanju tvrdio da je on imao prvenstvo prolaza, i da je Andrea drugi deo pešačkog prelaza prošla kroz nedozvoljeno crveno.
 
Poslednji komentari
  • avvf2002 Vreme: 20.08.2013 01:15h

    Tebe ce tata da izvucce. Pa i Petra ce da prodje nekazznjeno, Kako vas nije sramota od sebe. Kada budete imali decu, da li cete imati snage da im kazzete: "Ja sam ubica"?

  • dragan Vreme: 20.08.2013 01:29h

    ne mjesec dana pritvora nego dvadeset godina minimum e onda ce nauciti da vozi auto ako je kriv mali mitrovic

  • Moni Vreme: 20.08.2013 08:32h

    Dečak nije kriv! On nije hteo nikog da zgazi. Kad znate da pljujete prošetajte do Konjarnika i sami se uverite. Tu ima dva semafora na rastojanju od 20 metara. Velika je krivina, devojka nije gledala ni levo ni desno i pretrčavala dok su ostali stajali i čekali zeleno svetlo! Ima nas koji smo sve videli. Žalosno je! Tuga i žalost za obe porodice!

  • Marko Vreme: 20.08.2013 08:35h

    Žalosno za obe porodice! Nije vozio toliko brzo kao što se pisalo. Tu je velika krivina nepregledna i dva semafora gde je mala udaljenost izmedju! Velika šteta! Desilo se i naravno da to niko nije želeo.

  • Anastasija Vreme: 20.08.2013 11:03h

    Znači kad nam se na pola ulice uključi crveno za pešake, treba da se teleportujemo na drugu stranu?!?! Ako je tako onda da zatvore i onog ko je naštelovao to sokoćalo da vozačima odmah uključi zeleno! Stvarno ne znam čemu više ove mazačine! Narod i kad ćuti NIJE GLUP! Al je onda gadno kad mu dođe da progovori!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP