Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS

Mladi fudbaler brutalno napadnut: Izvukli ga iz automobila i tukli šipkom!

Autor: Blic | 26.06.2013 - 18:05:00h | Komentara: 1

Kada je krenuo na trening u nedelju Slavko Lukić, doskorašnji fudbaler Smedereva, verovatno nije mogao ni da sanja šta će ga snaći.

Slavko Lukić

Slavko Lukić | Foto: Marko Metlaš

Kod pumpe u Malom Požarevcu krenuo sam da obilazim kamion. Dok sam ga obilazio video sam u retrovizoru „pežo“ koji obilazi sve redom i ide za mnom. Moj automobil baš nešto i ne vuče na uzbrdici, pa su mi se oni „zalepili“ za branik. Kada sam pretekao kamion i vratio se u sporiju traku, podigao sam ruku u znak izvinjenja. Da li su oni to pogrešno razumeli tek tada je počeo košmar – priča Lukić objašnjavajući kako su počele njegove nevolje.

„Pežo“ je prvo išao uporedo s njim, da bi onda počeo da ga gura sa puta.

- Bilo je kao na filmu… Izgrebali su mi tu stranu automobila, a kada su me priljubili uz bankinu video sam da im je namera da me izguraju s puta. Ja levo, oni levo, ja desno, oni desno… To je potrajalo do naplatne rampe u Vrčinu. Tu sam zaustavio auto, a onda sam video da su i oni stali. Prvo je jedan pritrčao i pokušao da me izvuče kroz prozor kola. U međuvremenu je drugi ušao kroz suvozačka vrata i počeo da me udara – prepričava mladi fudbaler u neverici šta mu se dogodilo.
Kada su ga izvukli iz automobila, nastavili su da ga da tuku, da bi potom jedna od njih otrčao i iz gepeka izvadio šipku, kojom je nesrećnog momka udarao po leđima i stomaku.

- Kada su me najzad pustili, seli su u auto i otišli. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, kojoj sam dao broj tablica. Čujem da su ih uhvatili, inspektor mi je rekao da zna ko su, da je jedan iz Leštana, šta je dalje bilo ne znam – kaže Lukić koji je završio na Urgentnom centru.
Poslednji komentari
  • amer Vreme: 27.06.2013 03:58h

    nece im niko nista nazalost u srbiji siledzije se ne kaznjavaju vec se kaznjava samo posten narod koji ne moze da se brani, tako dozvoljava I radi srpsko tuzilastvo u srbiji narod mora da se brani sam I ne sme da se osloni na policiju I sud jer od toga nema nista

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP