Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PREVEZEN U URGENTNI CENTAR

Mladić (23) pao kroz svetlarnik u Studentskom gradu!

Autor: Tanjug | 26.04.2013 - 07:46:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih udesa u kojima je devet osoba povređeno, od kojih tri teže, dok je jedan mladić teško povređen prilikom pada kroz svetlarnik, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Pucnjava u centru vojvojanske prestonice

Mladić (23) pao kroz svetlarnik! | Foto ilustracija: ALO!

Mladić star 23 godine je rano jutros oko 04.55 sati u Studentskom gradu pao kroz svetlarnik, zadobio otvoren prelom butne kosti, povredu glave i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.


U udesu oko 01.30 sati na obilaznici kod Dobanovaca muškarac star oko 38 godina zadobio je, kako se sumnja, unutrašnje krvarenje i potres mozga i sa povredom grudnog koša prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Drugi muškarac star oko 42 godine zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura i dodala da se udes dogodio kada je jedan kamion sleteo u jarak. U udesu oko 01.45 sati u centru Jakova koja se dogodila kada je vozilo udarilo u stub, muškarac star oko 29 godina, zadobio je razderotinu na glavi i povredu grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Drugi muškarac star oko 26 godina zadobio je povredu glave, bio je u komi i takođe, je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U udesu oko 04.40 sati u Ulici Jurija Gagarina muškarac star 37 godina je, kako se sumnja, zadobio prelom ključne kosti i prevezen je u Urgentni centar.
Dve osobe su povređene u udesu oko 02.00 sata na uglu ulica Takovske i 27. marta i oboje su prevezene u Urgentni centar. Muškarac star 29 godina zadobio je razderotinu glave, kontuziju ramena i skočnog zgloba, a devojka stara oko 22 godine, povredu glave i šake. U udesu oko 21 sat u Ulici Miljakovačke livade muškarac star 28 godina zadobio je povredu podlaktice i potkolenice, razderotinu podlaktice i prevezen je u KBC Banjica.
U udesu oko 20.30 sati u Ulici Nedeljka Gvozdenovića devojka starosti oko 20 godina zadobila je povredu glave i isčašenje kolena.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 103 intervencije od kojih 19 na javnim mestima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP