Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Mladić iz Srbije se udavio na Kipru!

Autor: Blic | 05.08.2014 - 08:54:00h | Komentara: 1

Za sada nema zvanične potvrde o identitetu nastradalog, ali se na osnovu pisanja kiparskih medija zna da je reč o izvesnom Milanu (25). Nije poznato kako se udavio. Pretpostavlja se da nije uspeo da ispliva iz velikih talasa, budući da je more proteklih dana more bilo nemirno.

Davljenje - ilustracija

Ilustracija | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Jedan mladić iz Srbije udavio se prekjuče u Limasolu, na Kipru, u koji je dva dana ranije doputovao na odmor, objavio je “Blic”.
Iako na jednom od najpoznatijih kupališta u Limasolu u vlasništvu hotela “Le Meridien”, na kom se dogodila tragedija, ne postoji služba spasavanja, povike drugova nastradalog čuo je konobar sa plaže.
Prema pisanju kiparskih medija, čim je shvatio da mladići zviždanjem pokušavaju nekoga da dozovu u pomoć, radnik kafića je otplivao do njih i pomogao im da dođu do obale. Tada su ga obavestili da su u jednom trenutku trećeg druga izgubili među talasima.
Služba obezbeđenja hotela i još nekolicina radnika “Le Meridiena” odmah se dala u potragu za mladićem, kog su nešto kasnije našli kod pristaništa. Lekari Hitne pomoći probali su da reanimiraju davljenika, ali su mogli samo da konstatuju smrt.
Za sada nema zvanične potvrde o identitetu nastradalog, ali se na osnovu pisanja kiparskih medija zna da je reč o izvesnom Milanu (25). Nije poznato kako se udavio. Pretpostavlja se da nije uspeo da ispliva iz velikih talasa, budući da je more proteklih dana more bilo nemirno zbog jakih talasa.
Poslednji komentari
  • MArko Vreme: 05.08.2014 22:43h

    Rec je o Nenadu J, iz Kragujevca...tuga

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP