Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BORIO SE NA STRANI POBUNJENIKA

Mladić iz Trnovca
poginuo u ratu u Siriji!

Autor: Ekipa Alo! | 26.02.2013 - 22:34:00h | Komentara: 11

Muaz Ahmeti (23), iz sela Veliki Trnovac kod Bujanovca, poginuo je u borbama za oslobođenje Sirije. Prema rečima njegovih rođaka, on je izgubio život prošlog petka.

Muaz Ahmeti

Muaz Ahmeti

- Pre nekoliko dana porodicu je o smrti Ahmetija obavestio njegov drug sa ratišta, koji je rekao ocu da je on sahranjen u Siriji pošto je stradao u borbama protiv režima Bašara el Asada - priča rođak ove porodice.

To su zasad jedini podaci koje je porodica saopštila, ne želeći, međutim da iznosi podatke zašto se Ahmeti pridružio pobunjenicima protiv Asadovog režima.
- Bio je odličan učenik, pohađao je školu u Gnjilanu, a onda upisao univerzitet u Kairu, gde se sa svojim kolegama pridružio u borbi svojih istomišljenika. To je bio njegov izbor - priča rođak koji insistira na anonimnosti.

Sirija / Foto: Goran Tomašević / Reuters

Sirija / Foto: Goran Tomašević / Reuters

Porodici Muaza Ahmeta u utorak je u Trnovcu veliki broj prijatelja, rođaka i poznanika izjavljivao saučešće. Kako „Novosti“ saznaju, on je jedini mladić iz Velikog Trnovca koji je učestvovao u sukobima u Siriji, a o njemu se u ovom kraju „govori kao o heroju“.

Poslednji komentari
  • Vladimir Vreme: 27.02.2013 02:30h

    Polako ali sigurno device postaju manjak kada se izracuna koliko mudjahedina gine svakog dana po celom svetu.Sto se tice meda i mleka nema problema ako mleko ne budu uvozili iz Srbije.

  • AleksandarVeliki Vreme: 27.02.2013 04:11h

    ne mislite valjda da je ovaj jedini?? pa došlo vreme da se vraćaju dugovi, ko zna koliko je sirijskih mudžahedina izginulo na našim prostorima devedesetih... a šezdesetih,sedmdesetih i osamdesetih smo ih tako nesebično školovali u Srbiji... UŽAS

  • Gaouč Vreme: 27.02.2013 08:05h

    Nije mogao da miruje!!!Ko će mu zahvaliti što je poginuo daleko od svoje kuće.Za KOGA?Ovo je totalno uvrnuto!!!Ići boriti se protiv nekoga ko mu u životu ništa ,ni njemu ni njegovima nije uradio i to hiljadama kilometara daleko od njegovog rodnog doma!!!Slave ga ko Heroja!!!Zašto.?On pod zemljom 5-6 dana priča o njemu i pada u zaborav.Trune mlad pod zemljom .za NIŠTA!!!

  • Nenad Vreme: 27.02.2013 08:21h

    Toliko o tome kako se jadni narod Sirije bori protiv zlog rezima... Sve sami placenici

  • mihajlo Vreme: 27.02.2013 08:41h

    "Oslobođenje Sirije??!?" Jel to u sklopu evroatlanske uređivačke politike? Od koga jedan terorista, pa još i "uvezen" , "oslobađa" Siriju. Od legalne vlasti te zemlje?? Pošto su on i njegovi ovde "oslobodili" Kosovo i Metohiju od "srpskog okupatora", verovatno nisu imali posla u tom momentu, pa su nastavili dalje sa "oslobađanjem" po svetu. Njima se ne čudim. Čudim se svom narodu koji može da ćuti, kada mediji poput ovog forsiraju gologuze pevaljke i belosvetske "starlete" po svojim naslovnim stranama, Hašima Tačija i ostale teroriste, kokošare, dilere drogom i kriminalce nazivaju "legalnim institucijama", a terorizam ( koji su imali i imaju ga još uvek u svojoj zemlji) nazivaju "oslobodilačkom borbom". Sramota! Ali, naravno.. Ovom zemljom odavno već ne upravlja njen narod, već plaćenici Novog svetskog poretka, koji "oslobađaju" ovaj narod od zdravog razuma i njegovog nacionalnog i verskog identiteta.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP