Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVA TUČA U „S KLUBU“ U JAKOVU KOD BEOGRADA

Mladić izboden na Mijinom koncertu!

Autor: J. Paunović | 13.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Koncert pevačice Mie Borisavljević (29) u „S klubu“ u Jakovu 7. avgusta umesto po lepom provodu pamtiće se po pokušaju ubistva radnika obezbeđenja Miloša S., saznaje ekskluzivno „Alo!“.

Mia Borisavljević

Dobar štimung prekinula tuča: Mia Borisavljević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Naime, on je pokušao da razdvoji dve grupe mladića i jedan od trojice napadača zario mu je nož u leđa. U teškom i besvesnom stanju prevezen je u Kliničko-bolnički centar u Zemun, gde se nalazi u kritičnom stanju. Beogradska policija intenzivno traga za trojicom mladića koji su izboli radnika obezbeđenja.

Gosti nisu ništa videli


„Tuča se dogodila u jednom delu kluba, sreća je da niko nije povređen od gostiju. Mia Borisavljević je napravila dobar štimung i provod da su svi bili oduševljeni. Naravno, tek kada su videli policiju i Hitnu pomoć, većina gostiju kluba je shvatila da se nešto čudno dešava“, dodaje jedna od gostiju „S kluba“ u Jakovu.

Prema našim saznanjima, iz za sada nepoznatih razloga došlo je do tuče između dve grupe mladića. Povređeni Miloš S. je prišao da razdvoji momke i tako zadobio nož u leđa.

- Trojica mladića za kojima se traga napala su drugu trojicu momaka. U tuči su teške telesne povrede zadobili još i Uroš Đ., Momčilo Đ. i Miloš M. Oni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u zemunsku bolnicu i nalaze se van životne opasnosti - objašnjava naš sagovornik iz beogradske policije.

Zabrana


Nakon žestokog obračuna trojica napadača su automobilom beogradskih registracijskih oznaka pobegli u nepoznatom pravcu. Inspektori su saslušali oštećene momke u bolnici, ali zbog istrage detalji ove tuče ostaju tajna. Do kraja nedelje svoju izjavu daće i teško povređeni Miloš S.

Po svemu sudeći, napadači su bili pod dejstvom aklohola. U policiji su saslušani i svedoci koji su dali detaljan opis napadača, na osnovu koga su raspisane i poternice.

- Bilo je strašno... Momci su se tukli čime god su stigli. U jednom trenutku je sevnuo nož. Više ne postoji mesto gde se može normalno izaći a da neko ne izvadi pištolj ili nož - rekao je jedan od gostiju kluba koji se javio našoj redakciji povodom ovog slučaja.

Šta se zaista dogodilo te noći, kada je pevala Mia Borisavljević, znaće se tek kada se iza rešetaka nađu i akteri ovog slučaja, koji će, najverovatnije, odgovarati za pokušaj ubistva.
Poslednji komentari
  • xxx Vreme: 13.08.2013 10:13h

    KO je ova Mia ,po cemu je ona vazna da je ova vest tako bitna za novine i jos na prvoj strani.Prosvetlite me

  • Jelena Vreme: 13.08.2013 12:09h

    A čemu služi obezbeđenje toliko i tolike gorile kad danas svaka budala u velike klubove može da unese noževe i pištolje? Gazda je kriv. Gde je tu bezbednost gostiju? Zatvoriti klub, oduzeti dozvolu, pa nek vide šta će da rade. Valjda treba da se spreči nasilje, a ne da gledamo i eto tako sve prođe pa opet jovo nanovo.

  • momazver Vreme: 13.08.2013 18:28h

    stvarno nije u redu da uz ovaj tekst objavite sliku vanzemaljca..mogli ste lepo i mijinu sliku,ili neku neutralnu/ neke tuce npr../

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP