Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUČA U PROKUPLJU

Mladić izboden nožem

Autor: Lj. Mitić | 20.06.2015 - 12:44:00h | Komentara: 0

N. J. (19) iz Prokuplja zadobio je teške telesne povrede nastale najverovatnije ubodom noža, u tuči koja se sinoć jedan sat polse ponoći dogodila ispred prokupačkog kafića "Pikadili".

nož

Ilustracija

Nesrećni mladić je nakon što je zadobio povrede privatnim kolima odvezen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić", gde mu je ukazana neophodna lekarska pomoć.

Pacijent je primljen sa ubodnom ranom nanetom oštrim predmetom u predelu leve polovine grudnog koša. Nakon inicijalne dijagnostike, prevežen je na Kliniku za grudnu hirurgiju u Nišu – rekla je portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović.

Kako saznajemo, povrede koje je mladić zadobio, nisu opasne po život.

U policiji su nam potvrdili da se incident dogodio, i da je zahvaljujući brzoj intervenciji ubrzo nakon toga uhapšena jedna osoba čiji identitet nisu želeli da otkriju.

Osumnjičeni će tokom dana biti saslušan, a Tužilaštvo će najverovatnije protiv njega podneti krivičnu prijavu za ubistvo u pokušaju. Motivi i okolnosti vezani za ovaj incident još uvek nisu poznati, ali će dalja istraga pokušati da rasvetli sve detalje.

Inače, ovo nije prvi slučaj napada nožem u Prokuplju koji se desio u poslednje vreme. Pre nešto više od mesec dana, takođe u tuči ispred jednog kafića u gradu u kasnim večernjim satima teške telesne povrede zadobio je Milan K. (28) iz Prokuplja. Mladića koji je zadobio dve ubodne rane u predelu stomaka i jednu u predelu ruke transportovan je na Odeljenje urgentne medicine bolnice gde su konstatovane povrede u vidu ubodnih rana u predelu trbuha i grudnog koša nanete nožem.

Pre dve godine Dragiša Cakić (46) iz Prokuplja, preminuo je od zadobijene ubodne rane od noža, kada ga je nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba ubo Marko S. (32) iz Prokuplja.

Tragedija se dogodila oko pola dva posle ponoći u ćevbadžiskoj radnji nastradalog Dragiše, koji je davao zanake života kada je stigla Hitna pomoć koja ga je prevezla na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice, ali je ubrzo nakon toga podlegao povredama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP