Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KUDA IDE OVA ZEMLJA!

Mladić sređivao klincima da siluju devojčicu (14)!

Autor: Jelena Petrović | 06.02.2013 - 23:57:00h | Komentara: 22

Istražni sudija Višeg suda u Požarevcu juče je saslušao trojicu maloletnika koji su devojčicu M. M. (14) terali na oralni seks, saznaje “Alo!”.

Maloletnici koji su se iživljavali nad M. M. (14) pušteni da se brane sa slobode

Maloletnici koji su se iživljavali nad M. M. (14) pušteni da se brane sa slobode | Foto: Shutterstock

Prema našim saznanjima, nesrećno dete je zlostavljano od avgusta prošle godine u nekoliko navrata. Pored maloletnika, policija je uhapsila i njihovog druga Milorada S. (18) iz Petrovca na Mlavi, koji je devojčicu silovao u automobili u novembru prošle godine.

Kazna do deset godina


Prema našem krivičnom zakoniku, Miloradu S., ukoliko se dokaže krivično delo silovanja, preti čak i do deset godina zatvora s obzirom na to da se devojčice do 14 godina starosti tretiraju kao deca.

- Uhapšeni Milorad i M. M. prvi kontakt su imali u avgustu prošle godine. Tada je on naterao dete da ga oralno zadovoljava. Posle čina je rekao svojim drugarima da ima slike na kojima se vidi kako ga devojčica zadovoljava kao i to da može da im sredi da i oni uživaju - objašnjava naš sagovornik blizak celoj priči.

Međutim, tri meseca kasnije, u automobilu na dečjem igralištu, Milorad je nesrećnu devojčicu naterao na seks. Celu svoju priču koja traje od avgusta do januara ove godine ispričala je svom ocu tek kada ju je Milorad S. pretukao krajem januara ove godine i kad modrice nije mogla da sakrije.

Kako “Alo!” saznaje, punoletnog momka iz okoline Požarevca policija je uhapsila u utorak, ali je na razgovor privela i njegova tri druga. Oni su saslušani kod istražnog sudije zbog sumnje da su devojčicu naterani da ih oralno zadovoljava.

- Nesrećna devojčica zbog stida i straha za svoj život mesecima nije smela nikome da kaže šta joj se sve dogodilo. Tek kada je sa modricama morala da dođe kući, sve je pojasnila ukućanima. I policiji je ispričala šta joj se sve dogodilo kao i koja su joj četri muškarca nanela zlo - dodaje naš sagovornik.
Trojica maloletnika u pratnji svojh roditelja juče ujutru su saslušana kod istražnog sudije. Nakon saslušanja oni su pušteni da se brane sa slobode dok je njihov punoletni drug zadržan u policijskom pritvoru.
Poslednji komentari
  • Zex Vreme: 07.02.2013 01:10h

    Zla vremena al bice jos gore.. Kad se drustvu serviraju filmovi poput "Klip-a" i "Srpskog Film-a", muzicki spotovi sa seksualnom porukama i pornografskim sadrzajem, droga na ulici koja dolazi od dilera sa politickom pozadinom, TV emisije koje podsticu mrznju, kriminal i blud, sta drugo da se ocekuje.. Degradacija drustva u toku, sve planski i sa namerom...!

  • slavica Vreme: 07.02.2013 02:14h

    slusajte novinara preti mu kazna "cak 10 godina" pa d li on misli da mu je to mnogo, strasno to je za kastriranje i dozivotna, kad izadje on ce ponovo

  • hromi daba Vreme: 07.02.2013 02:56h

    Kakva je ovo poruka za budući naraštaj ? Trojcu maloletnika treba kazniti nizom socijalno pedagoških mera posle kojih bi trebali biti svesni šta su uradili svojoj drugaric i da im se to više nikada ne dogodi ! Šta reči za punoletnog delikventa, najstrože kazniti za primer, kako se to ne bi više nikada ponovilo.

  • žalosna gradjanka države Srbije Vreme: 07.02.2013 08:45h

    Nisu maloletnici kada treba da zlostavljaju devojčicu a maloletnici su kada treba da im se sudi. Maksimalnu kaznu za ovakva dela pa da vidite kako će se zemlja dovesti u red. Oni će posle tri godine izaći iz zatvora a ona će se teško oporaviti. I njima dati takvu kaznu da se ne oporave celog života. Nekada je ovo bila divna zemlja a sada je gora od Amerike kada je reč o bezbednosti. Na žalost običnih gradjana ove zemlje

  • Nani Vreme: 07.02.2013 09:00h

    Ovu stoku ne treba pustati iz zatvora! Uzas...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP