Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN NAVIJAČA

Mladić uboden u grudi, njegov drug u leđa

Autor: V. N. | 23.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Čačanin Ivan Kalajdžić (20) zadobio je teške, a njegov prijatelj Stefan Urošević (21) lakše povrede, nakon što su izbodeni noževima u prostorijama „Oktavija taksija“. Njih su napala dva mladića za kojima policija traga. Incident se dogodio u sredu uveče, a kako nam je rečeno u istrazi, radi se o obračunu navijačkih grupa. Kalajdžić je uboden u grudi, a Urošević u leđa. Obojica su van životne opasnosti.

Krvava tuča  u Čačku

Krvava tuča u Čačku | Foto: Marko Metlaš

- Kalajdžić i Urošević bili su zajedno kada ih je spazila grupa mladića sa kojima su odranije bili u zavadi. Pokušali su da pobegnu u prostorije dispečeskog centra udruženja „Oktavija taksi“, ali su napadači uleteli za njima i izboli noževima - kaže izvor iz istrage.


- Bio je to pravi stampedo. Momci su bili besni, nikada to u životu nisam videla. Bilo je jezivo - rekao nam je očevidac iz taksi udruženja.
Kalajdžić i Urošević važe za vatrene navijače Crvene zvezde. Obojica imaju policijski dosije, a Kalajdžiću je ovo treće učešće u masovnoj tuči. Protiv njega su podnete dve krivične prijave, ali nije snosio nikakve sankcije.

- Trebalo bi da tužilaštvo uradi više na procesuiranju ovakvih slučajeva, jer se svi naši napori ruše neadekvatnim postupanjem pravosuđa. Nije onda ni čudo što isti momci prave najveće probleme - kažu u policiji.
Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 25.05.2014 08:27h

    Mozda ja ne razumem novinare, ali ja ovde ne vidim obracun navijaca vec masovnu tucu kriminalaca koji su od ranije poznati policiji?! Po cemu je ovo obracun navijaca? Svasta i vi novinari pisete... Da nije mozda zbog droge, para, zelenasenja, devojke...ima mnogo razloga ali je prvi kako rekoste "obracun navijaca". Navijaci su na stadionima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP