Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA NA TRENINGU

Mladić umro posle trčanja!

Autor: M. Đorđević | 05.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Lazar Simijonović (17), junior Veslačkog kluba „Smederevo“ preminuo je preksinoć oko 22 sata posle treninga u klubu. Nakon što mu je, posle kondicionog treninga, pozlilo mladić je prevezen u Urgentni centar lokalne bolnice, gde je, po rečima lekara, stigao bez znakova života, bez svesti i pulsa. Lekari su jedan sata pokušavali reanimaciju, ali su oko 22 časa samo mogli da konstatuju smrt mladog veslača.

Lazar Simijonović  preminuo u 17. godini

Lazar Simijonović preminuo u 17. godini

U Veslačkom klubu „Smederevo“ kažu da je Lazar prošao sve preglede, kao i svaki od njihovih članova, iako on, kako kažu, nije bio deo takmičarske ekipe. Poslednju zdravstvenu kontrolu je imao 6. februara.


- Bio je to običan kondicioni trening, trčanje... Lazar se samo u jednom momentu požalio da mu nije dobro, da bi se odmah potom srušio - priča Aleksandar Smiljanić, prvi trener kluba. Kako ističe, Lazar se veslanjem bavio rekreativno, tačnije trenirao je tri do četiri puta nedeljno.

- To su lagani treninzi, jer se oni ne spremanju za takmičenja - priča vidno potresen Dejan Guslov, selektor juniorske reprezentacije Srbije i dugogodišnji trener u VK „Smederevo”.

U klubu objašnjavaju da je Lazar bio zaljubljenik u sport. Bavio se, kako kažu, i borilačkim veštinama i fudbalom. Zamenik javnog tužioca u Smederevu Aleksandar Kuzmanović naložio je obdukciju tela nesrećnog mladića.

Podsetimo, pre dve godine, na sličan način, tokom treninga, ali u čamcu, preminuo je Nemanja Nešić, član VK „Smederevo“, reprezentativac i osvajač bronzanih medalja u četvercu na dva Evropska prvenstva. Bilo je to početkom juna 2012, a veštak-obducent je, nakon brojnih analiza samo potvrdio da je uzrok smrti ostao nepoznat.
Poslednji komentari
  • m Vreme: 07.04.2014 09:13h

    tuzno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP