Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MUČENJE ZBOG 100 EVRA

Mladića oteli, tukli i odsekli mu deo uva

Autor: Južne vesti | 20.04.2015 - 13:04:00h | Komentara: 1

Miodraga Kankaraša (19) iz Leskovca otela su četvorica mladića u noći između subote i nedelje, zatvorili u podrum, tukli puna tri sata, odsekli jedan deo uha, slomili dva zuba, a zatim mu tražili da im donese 100 evra.

Kidnapovanje

Kidnapovanje | Foto: Profimedia

Po njegovim tvrdnjama, on nije prva žrtva reketiranja ove grupe mladića i odlučio je da sve prijavi policiji.
Miodrag se sa drugovima vraćao kući sa žurke iz Niša kada im je na auto-putu, oko pola četiri ujutru, crni "ford" prokupačke registracije preprečio put, javljaju "Južne vesti".
- Iz njega su izašla četiri mladića, izvukli me iz automobila, tukli, udarali palicama po glavi, a kada sam izgubio svest, strpali u gepek i odvezli u selo Turekovac gde su me zatvorili u podrum jedne kuće i nastavili da me maltretiraju - priča Miodrag za "Južne vesti".
Kaže da trojicu od četvorice napadača poznaje iz viđenja iz grada i da su oni, kako je čuo, "momci na lošem glasu" od kojih većina zazire.
- Svi ih u gradu poznaju. Ja ih znam iz viđenja. Čuo sam da su već radili ovakve stvari, ali nisam ni sanjao da sam im ja sledeća meta - kaže Miodrag.
Po njegovom objašnjenju, čitavo maltretiranje je zapravo bilo zastrašivanje kako bi im on stalno donosio novac jer su načuli da je njegova porodica materijalno dobrostojeća.
Držali su me u podrumu puna tri sata, nakon čega su me umili vodom, odvezli kući, a onda mi je jedan od njih rekao da ne smem da prijavim policiji, inače će da mi baci bombu na kuću, da ću ponovo da posetim podrum i da iz njega neću da izađem, a onda mi je kazao da mu narednog dana donesem 100 evra i da odem kod njega kući na kafu.
Neki momci, koji su prošli kao ja, su ćutali, snalazili se i odnosili novac, ali je krajnje vreme da se tome stane na put - ističe Miodrag.
Ocu otetog i pretučenog Miodraga u policiji su rekli da je za jednim od otmičara raspisana i poternica. Kaže da je sada jako uplašen za bezbednost čitave porodice.
- Ako je ovo pravna država, onda bi tome trebalo da se stane na put, ali se plašim da će, kao i mnogo puta pre ovoga, ti opasni reketaši proći nekažnjeno - ističe otac kidnapovanog mladića Ivan Kankaraš.
U policiji je za "Južne vesti" rečeno da je protiv NN počinioca podneta krivična prijava zbog dela protivpravnog lišenja slobode i da je predata javnom tužiocu Osnovnog suda u Leskovcu.
Poslednji komentari
  • Jovana Jokica Vreme: 20.04.2015 14:17h

    Kankaraši nisu ništa bolji od tih koji su tukli dotičnog. Krađe, tuče, pretnje... Razlog verovatno nije bio novac, nekome je pukao film, nekome je dosta njihovih maltrtiranja. Kankaraši dobro poznati policiji Leskovca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP