Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPADNUT IVAN TODOROVIĆ (19) IZ VELIKOG SELA

Mladića prebila dva lažna policajca!

Autor: E. Sadiku | 22.09.2013 - 07:10:00h | Komentara: 5

Beogradska policija traga za dvojicom muškaraca koji su bili obučeni u policijske uniforme i upali u kuću Ivana Todorovića (19) u Velikom Selu kod Beograda, gde su ga, kako tvrdi, 9. septembra oko 13.25 pretukli.

Ivan Todorović

Ivan Todorović | Foto: M. Jošida

Kako saznajemo, Todorović je otišao u policijsku stanicu Palilula, gde mu je rečeno da niko iz te stanice nije u to vreme intervenisao u Velikom Selu, a potom je ceo slučaj prijavio i u beogradskoj upravi policije. Todorović je potvrdio za „Alo!” da je napadnut i da živi u strahu jer ne zna zašto bi ga neko pretukao, a pogotovo policajci.


Izveštaj

Izveštaj

- Sve se to dogodilo neposredno što sam u svojoj kući pustio muziku. Nije prošlo ni pet minuta kada su mi dva uniformisana lika bez kucanja ili zvonjave ušla u kuću, u sobu u kojoj sam se nalazio, i zatražila ličnu kartu. Onako zbunjen sam im je i dao pitajući u čemu je problem, šta se dešava, kao i da li imaju neki nalog zašto mi upadaju u kuću. Umesto odgovora dobio sam udarac pesnicom u glavu, a zatim i drugi. Taj čovek, koji je bio obučen u policijsku uniformu, udarajući mi je postavio pitanje: „Šta ti meni ‘u čemu je problem’?! Šta, mamu ti j...m ‘koji je razlog’?” i počeo da me udara pesnicama i šutira nogama. Taj isti je i počeo da mi lupa sve po kući, šutnuo mi je kompjuter i mini-liniju, pa je onda nastavio da šutira mene. Pored mene šutnuo je i nekoliko puta psa. Dok me je taj policajac tukao, drugi je sve to nemo posmatrao - u dahu priča Ivan.


Kada je taj muškarac, obučen u policijsku uniformu, završio sa batinjanjem, usledile su i pretnje.

Izveštaj

Izveštaj | Foto: M. Jošida

- Kada je odlazio, rekao mi je: „Nemoj slučajno ništa da preduzimaš po ovom slučaju. Budeš li nešto preduzeo, naj...ćeš!”, a zatim su otišli. Ostao sam okrvavljen da ležim na podu pitajući se šta se dogodilo i zašto, kada znam da nikada probleme sa zakonom nisam imao. Nakon posete lekaru ceo slučaj sam prijavio policiji. Verujte, nije mi bilo svejedno da uđem u policijsku stanicu, a takođe se štrecnem svaki put kada vidim policajca. U policiji mi je rečeno da su proverili i da njihove patrole nisu imale nikakve intervencije u Velikom Selu, kao i da intenzivno rade na mom slučaju. Znam da se nisam nikom zamerio, osim možda jednom komšiji iz ulice koji mi je pre mesec dana uputio pretnje jer mu smeta kada pustim muziku. On mi je rekao da će mi poslati četvoricu da mi nabiju glavu u zvučnik. Od tog događaja živim u strahu i zbunjen sam. Stalno sanjam crnu čizmu kako me šutira. Zbunjen sam jer ne mogu da verujem da bi pravi policajac tek tako upao nekome u kuću i bez ikakvog razloga ga pretukao. Verujem da će inspektori kod kojih sam ceo slučaj prijavio ubrzo da nađu te napadače - ispričao nam je Ivan Todorović.

Poslednji komentari
  • drLaki Vreme: 22.09.2013 11:07h

    Jeste li sigurni da su to lazni policajci? Po nastupu, recima i agresivnosti ja ne bih rekao.

  • jocaaa Vreme: 22.09.2013 13:41h

    ma nisu oni lazni..nego ih sad njihovi stite...a jel ostavili oni neko ceduljce..kako da ih kontaktiram kad mi dodje komsija iz iniostranstve..on iznese na terasu ozvucenje i mikrofon i zamislja da zna da peva..pa da ga malo istamburaju

  • Mrmot Vreme: 22.09.2013 14:12h

    Gluposti,opet ološ iz policije pokušava da zataška stvari....

  • nedjo Vreme: 22.09.2013 16:27h

    ovo je srbija bre!

  • Mato Vreme: 22.09.2013 18:41h

    Nedaj se generale!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP