Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DA NIJE POLICIJE PRETUKLI BI GA DO SMRTI!

Mladiću motkama udarali po nogama i rukama dok koske nisu prsle! (FOTO)

Autor: S.B. | 18.10.2013 - 16:02:00h | Komentara: 3

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je zadržavanje do 30 dana meštaninu M. D. zbog nanošenja teških povreda sugrađaninu Jovanči D. Osumnjičeni M. D. je sa još dvojicom, za sada nepoznatim napadačima, preksinoć ispred zaječarskog kafića “Jes” bejzbol palicama pretukli Jovanču, a zatim mu potpuno smrskali automobile.

Jovanča | Foto: ALO!

Pretučeni Jovanča | Foto: ALO!

- Jovanči D. su polomljene obe šake na kojima ima gips, tako da ruke uopšte ne može da koristi. Trenutno je u šok-sobi gde čeka operaciju obe polomljene noge jer je došlo do dislokacije, odnosno, kosti su se potpuno razišle. Zbog potresa mozga, operacija će biti moguća kada mu se stanje stabilizuje. Prema dosadašnjim informacijama, razlog ovih teških povreda je uterivanje duga, ali ne znamo tačno o kolikoj se sumi radi – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Sud je M. D. odredio pritvor jer je, iako se pretučeni čovek nalazi na intenzivnoj nezi, nastavio sa pretnjama da povredama nije kraj.
Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, Jovanča je prilikom prve izjave, rekao: “Polupali su mi “pežo 407”... Molio sam ih, preklinjao sam ih da me ne batinjaju. Udarali su me više od 150 puta drvenim palicama. Oborili su me na zemlju, dvojica su mi držala noge, a treći je udarao, udarao, udarao motkom po cevanicama sve dok nisu prsle koske... Onda mi je jedan od njih uhvatio šake, o nekako ih raširio, a dvojica ih udarala motkama, čini mi se, bezbroj puta... Preklinjao sam ih da stanu, ništa. Šutirali su me svuda po telu, glavu nisam uspeo da zaštitim slomljenim šakama, užas...- pričao je pretučeni čovek.

Jovanča | Foto: ALO!

Polomljene su mu obe šake | Foto: ALO!

Sudeći po prvim informacijama, Jovanču bi verovatno pretukli do smrti da ih u tome nije prekinula policijska patrola koju je pozvao neko od očevidaca.

Iako se još uvek ne zna pravi razlog napada, činjenica je da je u pitanju novčani dug.
Jovanča je sa jednim od napadača pre nekoliko godina otvorio kafić. Onda je taj ortak otišao u zatvor zbog više krivičnih dela teških krađa, a svom ocu rekao da svakog meseca od Jovanče uzme novac iz kafića na ime ortakluka, što je ovaj odbio.
Poslednji komentari
  • dr Vreme: 18.10.2013 16:35h

    kakvo srce ima taj covek kad je u stanju da nanese ovakve povrede drugom coveku,ja mislim da to ne moze da bude normalan covek u danasnje vreme resavati probleme na ovaj nacin je strasno,mislim da bi drzava pod hitno trebala da preduzme nesto po mpitanju ovakvih desavanja znaci sad ove momke sto su ga tikli osuditi na dozivotnu kaznu i mislim da se tako nesto vise nece ponoviti

  • nedjo Vreme: 19.10.2013 01:49h

    gospode boze...

  • jovanca boker Vreme: 19.10.2013 10:15h

    ma ako su ga zasluzio je koliko je samo on ljudi prebio i nije odgovarao ni dan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP