Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

FEDORA FRIMERMANA (30) NA SMRT PRETUKLO OBEZBEĐENJE ISPRED SPLAVA „SAUND”

Mladiću na smenu lomili kičmu!

Autor: J. Paunović - A. Dimitrovska | 25.07.2013 - 22:47:00h | Komentara: 23

Beograđanin Fedor Frimerman (30) zverski je ubijen juče ispred splava „Saund“ u blizini Starog sajmišta u Beogradu. Kako „Alo!“ saznaje, mladića je do smrti tuklo dvadesetak huligana, među kojima su bili i radnici obezbeđenja splava!

Ubijen posle  banalne prepirke: Fedor

Ubijen posle banalne prepirke: Fedor

Zločin se dogodio oko 3.20, a prema nezvaničnim informacijama, prethodila je banalna prepirka ubijenog mladića i njegovih drugova sa obezbeđenjem „Saunda“. Ubijeni mladić je, kako saznajemo, upitao jednog radnika obezbeđenja: “A što ti mene tako mrko gledaš?”, na šta mu je ovaj odgovorio: “Izađi napolje da ti objasnim“. Izbila je tuča u koju su se uključilo i obezbeđenje sa tog i susednog splava, kao i nekoliko huligana. Kako nezvanično saznajemo, reč je o članovima jedne od navijačkih grupa.


„Ubijeni mladić je bio sa još dva prijatelja na splavu ‚Saund‘. Došlo je do koškanja ispred splava i u jednom trenutku je rulja istrčala sa susednog splava i počeli su nogama i rukama da udaraju mladića po glavi i telu. Obezbeđenje ga je krvnički tuklo i to su radili naizmenično, jedan pa drugi...

Mladića na  samrti napadači  su ostavili da  leži na travi i  pobegli: Mesto  ubistva

Mladića na samrti napadači su ostavili da leži na travi i pobegli: Mesto ubistva | Foto: Dimitrije Goll

Tukli su i drugog mladića“, kaže za „Alo!“ jedan od očevidaca ubistva. Kako nezvanično saznajemo, povod za sukob bila je i izvesna devojka, koja je dopala Frimermanovom prijatelju, a koja je navodno bila u vezi sa jednim od članova obezbeđenja.

Frimermana, brutalno pretučenog i na samrti, napadači su ostavili da leži na travi i pobegli. Neko od očevidaca je oko 3.30 pozvao Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt Frimermana.

„Kada su ekipe stigle na lice mesta, zatekli smo muškarca koji je imao ozbiljne povrede vrata i kičme. Pokušana je reanimacija, ali je preminuo“, rekao je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći. Frimermanov prijatelj je s povredama glave i podlaktice prevezen na Vojnomedicinsku akademiju.
Policija je, saznajemo, na informativni razgovor odmah privela osobe za koje se sumnja da su vinovnici tuče.

„Oni su privedeni na informativni razgovor, a svi su potpuno različito opisali događaj“, kaže za „Alo!“ izvor iz policije i dodaje da u rasvetljavanju brutalnog zločina pomoći očevici koji su tokom jučerašnjeg dana saslušavani.

Mladić bez dosijea


Ubijeni Frimerman, kako saznajemo, nije imao krivični dosije, a prijatelji ga opisuju kao dobrog i lepo vaspitanog mladića.
„Fedor je bio veoma dobar drug i nema osobe koja bi za njega mogla nešto loše da kaže. Uvek je bio spreman da pomogne, raspoložen... Strašno je da mu se ovako nešto dogodi“, kažu za „Alo!“ Frimermanovi prijatelji.
Kako saznajemo, Frimerman je živeo sa majkom u Ustaničkoj ulici, a imao je i polubrata.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 25.07.2013 23:02h

    dakle nemam reci :( šta je mogao toliko da zgreši tom ološu da ga zverski ubiju. Od toliko žgadije koja nas je izdala, osiromašila i pokrala oni su našli da se izive na skroz pogrešnom liku:(.

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 26.07.2013 00:00h

    Дајте нам оружје да се сами бранимо и да се спасимо од банде, када је милиција повезана са бандом. Поделите народу оружје!

  • dragče Vreme: 26.07.2013 00:17h

    под хитно у Србији увести смртну казну да се оваква убиства више не понављају

  • Darko Vreme: 26.07.2013 01:46h

    Kako me naljute ovakve vesti. Dabogda vinovnici i batinasi umirali u najgorim mukama. uzas!!!! A te majmune sto su na vratim splavova pod hitno uvesti neku kontrolu. ko njih placa? gde su zapolseni? placaju li porez? jesu psihcki stabilni da vrse obezbedjenje. Uvesti neku vrstu licence drzavne institucije.

  • zorica Vreme: 26.07.2013 01:52h

    Nista novo. Slicna situacija se dogodila i mom sinu pre pet godina. Javio se drugarici iz detinjstva jer je nije video godinama.Taj gest je bio dovoljan da copor od 12 navale na njega. Hvala Bogu ostao je ziv ali ja kao majka znam kako se osecam i dan danas. Strepim na svaku njegovu glavobolju. Zao mi je sto je jedan mlad zivot tako tragicno zavrsio samo na zalost ni prvi ni poslednji.Vlast to ne zanima jer da je nekolme stalo brzo bi se stalo siledzijama na rep. Jedno javno vesanje za takvo prebijanje npr.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP