Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŽENA IZ SRBIJE BRUTALNO UBIJENA U NEMAČKOJ

Mladoj majci smrskali glavu!

Autor: E. Sadiku | 22.07.2014 - 07:58:00h | Komentara: 3

Hilda Lot (29), državljanka Srbije rodom iz Sandžaka, ubijena je brutalno u svom stanu, u Hajnrih Štalštrase u frankfurtskom naselju Nid. Nestanak Hilde, kozmetičarke po zanimanju, prijavili su njeni prijatelji koji su bili zabrinuti što od nje danima nije bilo ni traga ni glasa. Policija i vatrogasci provalili su u petak u stan u kojem je živela posle razlaza s mužem i zatekli je mrtvu sa vidnim ranama na glavi.

Hilda Lot

Policija je istragu usmerila u tri pravca

 

Hilda Lot (29), kozmetičarka iz Sandžaka, ubijena je sa nekoliko udaraca tupim predmetom, a na vratu i rukama je imala rezove

Satima su istražitelji radili i osiguravali tragove, a posle obdukcije, prvobitne sumnje su potvrđene. Nesrećna devojka ubijena je sa nekoliko udaraca, tupim predmetom po glava i glava joj je smrskana, a patolozi su na njenom telu pronašli više rezova po rukama i vratu, kao i ubodne rane, prenose nemački mediji.

Hilda je rodom iz Sandžaka, a nemačka štampa piše da je muslimanka. Navode i da se nedavno razvela od supruga. Radila je i kao advokatski pomoćnik, a iza sebe je ostavila trgodišnju ćerkicu. Navodno, posle razvoda upustila se u vezu sa jednim Italijanom. List „Bild“ piše da se Hilda još u aprilu obratila policiji, „jer se osećala ugroženo od svoje porodice”, protiv koje je podnela prijavu. Njeni roditelji, kako navode mediji, nisu bili saglasni sa „zapadnjačkim stilom života“, koji je Hilda vodila.

Hilda Lot

 
Kako prenose nemački mediji, Hilda je promenila svoje ime kako bi se uklopila u zapadni, savremeni način života. Prema rečima komšija, često su se iz njenog stana mogle čuti svađe, a jednom od muškaraca, navodno, Hilda je rekla da mora da se seli. Trogodišnju ćerkicu je izgleda nekoliko dana pre ubistva odvela kod svojih prijatelja. Takođe, komšije su rekle za nemačke medije da je Hilda ostavila Italijana i da je započela novu vezu sa pobožnim, mladim muslimanom. Prema njihovim rečima tokom jedne od svađa intervenisala je i policija.

Inače, komšije sumnjaju da su njena lepota i otvorenost stvorili razdor koji je otišao u pogrešnom smeru. Komšije su rekle i da je Hilda poslednjih nedelja bila jako depresivna, zbog čega je policija u prvom trenutku posumnjala na samoubistvo. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da je ubijena, a policija intezivno radi na pronalaženju ubice ili ubica i istragu je usmerila u tri pravca.

Bila je tolerantna

Hildini prijatelji su se proteklog vikenda javili redakciji dnevnika „Frankfurter noje prese“ i tom listu saopštili da je žrtva imala mladića, jednog Italijana, ali su kao pogrešne odbacili spekulacije da se radi o islamskom ekstremisti. Prijatelji ubijene žene kažu da je ona bila tolerantna i otvorena osoba koja bi se teško složila sa nekim ko ima ekstremističke poglede.

Poslednji komentari
  • jovana Vreme: 22.07.2014 12:53h

    sta bi tek radili da im je puštala tudji moleban i izmevala verske praznike.

  • Ateist Vreme: 24.07.2014 17:20h

    Taj italijan je ubio hildu !!!! Priznao je jucer!

  • Jana Vreme: 24.07.2014 18:35h

    Jucer je priznao italijan (njen momak) da je ubio hildu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP