Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN U GRIVCU KOD KRAGUJEVCA

Mlekadžija prodavačicu ubio satarom, sebi pucao u usta!

Autor: B. Nenković | 10.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Radonja Mićaković (61), mlekadžija iz Grivca kod Kragujevca, u toaletu seoske prodavnice ubio je juče satarom majku troje dece, Snežanu Mirović(35), a potom je sebi presudio metkom iz lovačke puške. Beživotna tela u skučenom WC-u pronašli su Snežanin suprug i trinaestogodišnji sin. Kragujevačka policija saopštila je da su beživotna tela pronađena oko podne.

Policija ispituje da li je u pitanju  zločin iz strasti ili svađa oko novca

Policija ispituje da li je u pitanju zločin iz strasti ili svađa oko novca | Foto: Biljana Nenković

Snežana Mirović je sa suprugom bila zakupac prodavnice u centru Grivca, čiji je Radonja bio vlasnik. Nju je juče ujutru oko 9 sati muž dovezao da otvori prodavnicu. Prema kazivanju meštana, Radonja je tada bio u prodavnici koju je već dve godine iznajmljivao Mirovićima.


- Pretpostavlja se da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, ali konačnu reč daće obdukcija. Zločin se najverovatnije desio posle 11 sati. Snežana ima povrede glave i slabinskog dela i od hladnog i od vatrenog oružja. Radonja ima prostrelnu ranu na glavi. Tela su bila u toaletu sa zadnje strane prodavnice, koji je veoma mali, svega pet kvadrata - saznajemo iz istrage.

U vreme ubistva Snežanine  dve ćerke bile na eskurziji

U vreme ubistva Snežanine dve ćerke bile na eskurziji | Foto: Biljana Nenković


Snežanina majka Dragoslava neprestano je naricala dok je leš njene ćerke još uvek bio u WC-u. U suzama, ona kaže da joj je Snežana neki minut pre 11 sati uplatila kredit na mobilni i tada je bila živa. Neki minut kasnije, muž je zvao Snežanu, ali se ona nije javljala na telefon. Došao je traktorom sa sinom i tada su zatekli stravičan prizor. Snežana ima još dve ćerke srednjoškolskog izrasta, koje su otputovale na ekskurziju.

Snežana Mirović

Snežana Mirović


Motiv ovog nezapamćenog ubistva i samoubistva u gružanskom kraju još uvek nije utvrđen. Meštani ne mogu ni da pretpostave šta je Radonju navelo da ubije svoju komšinicu, a potom i sebi oduzme život. Tek nakon okončanja istrage, biće poznato da li je ovo zločin iz strasti ili su u pitanju neraščišćeni novčani problemi.

Jedan od komšija kaže da su ove dve porodice bile u dobrim odnosima već 15 godina. Radonja je živeo sam, nije se ženio i nema decu. Bio je mlekadžija. Odvozio je mleko iz sela u kragujevačke mlekare. Njegov kamion bio je juče parkiran ispred prodavnice. Njegov brat Adam dotrčao je do mesta zločina, ali od šoka nije mogao da kaže, niti da pretpostavi šta je uzrok ove tragedije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP