Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! U PORODICI DRAGOLJUBA KRSTIĆA (27), KOJI JE UBIJEN NA MALTI

„Moj tata nije ubijen, obećao mi je lutku!“

Autor: R. Ćoralić - E. SADIKU | 13.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

„Nije tačno da su ubili mog tatu, obećao je da će da mi kupi lutku“, ovim rečima branila se od bolnog saznanja petogodišnja ćerkica Dragoljuba Krstića (27), koji je u noći između ponedeljka i utorka ubijen na Malti!

Iza sebe ostavio  ženu i troje dece:  Dragoljub Krstić

Iza sebe ostavio ženu i troje dece: Dragoljub Krstić | Foto: Dimitrije Goll

Međutim, godinu dana starija sestrica je sama zaključila šta se dogodilo i rekla: „Mog tatu su ubili“, prepričava za „Alo!“ jedan od bliskih članova rodbine!


U porodičnoj kući Krstića u beogradskom naselju Kaluđerica, gde je Dragoljub živeo sa suprugom, troje dece, majkom i očuhom, juče je bilo neobično tiho, iako su kućom i dvorištem defilovali rodbina i prijatelji koji su došli da izjave saučešće.

Dragoljub se poslednji put sa porodicom čuo u nedelju i ništa nije ukazivalo na zločin.

- Rekao je da je sve u redu - kaže naš sagovornik.
Njegovoj deci, ćerkicama od pet i šest godina i četvorogodišnjem sinu, niko još nije zvanično saopštio da im je tata ubijen, ali, kaže naš sagovornik, oni sami zaključuju, iako su ih sklonili kod ujaka u Ritopek.

Porodica u šoku:  Kuća Krstića

Porodica u šoku: Kuća Krstića | Foto: Dimitrije Goll

Takođe, njegove supruga i majka su za ubistvo saznale tek juče ujutro, mada su to, kažu, naslućivale od utorka, kada su na televiziji čule da je 27-godišnji mladić iz Grocke ubijen na Malti.

- Iz Grocke su tamo otišla samo dva čoveka, jedan ima četrdesetak godina i naš Dragoljub. Njegovoj supruzi i majci smo prvo rekli da je uhapšen, jer je izbila neka frka, ali kada su ujutro pozvali iz Ministarstva spoljnih poslova, morali smo da im saopštimo istinu - kaže jedan od članova rodbine dodajući da je Dragoljub na Maltu otišao početkom decembra prošle godine i da je tamo radio kao građevinac i keramičar.

Zgrada u kojoj se dogodio zločin

Zgrada u kojoj se dogodio zločin


Malta

Dragoljub je imao nekoliko ubodnih rana na telu

 - U međuvremenu je dolazio kući za Božić i tamo se ponovo vratio 11. januara. Na Maltu je otišao bukvalno da bi zaradio za hleb, a evo šta ga je snašlo - govori naš sagovornik dodajući da sada čekaju da im jave kada će telo biti transportovano u Srbiju. On ističe i da o tome šta se dogodilo kobne noći kada je Dragoljub ubijen znaju samo ono što su pročitali i videli u medijima. Dragoljub je, inače, bio pekar po struci i pre odlaska u inostranstvo je u Beogradu radio u pekarama i na građevini.

Ubica još nije poznat

Podsetimo, Dragoljub Krstić (27) ubijen je nožem u stanu u Zalivu Svetog Pavla na Malti u noći između utorka i srede oko dva sata posle ponoći. Krstić je imao nekoliko ubodnih rana po telu i preminuo je ubrzo pošto je stigla policija i hitna pomoć. Policija je privela četiri osobe, među kojima je i jedan Srbin. Malteški mediji su naveli da se ubistvo dogodilo u stanu na poslednjem spratu zgrade, kao i da ubijeni tu nije stanovao, ali da je bio čest gost. Prema nepotvrđenim informacijama, do ubistva je došlo „posle svađe grupe ljudi“, a ubistvo je prijavio prijatelj ubijenog.

Poslednji komentari
  • ivana Vreme: 13.02.2014 16:16h

    Otisao da prehrani porodicu a tamo se napijao i bancio. Sve se takve cvecke vrate iz inostranstva u kovcegu.

  • Milos mdk II Vreme: 14.02.2014 05:15h

    Ovu tuznu vest sam jutros sazao od mog i njegovog zajednickog druga i duboko me je potresla. Mnogo mi je zao i smatram da je ovo nenadoknadiv gubitak za sve nas i uvek ces biti u nasim srcimaaaaa <3 <3 <3

  • Jelena Vreme: 14.02.2014 09:09h

    Molim doticnu gospodju Ivanu da ne komentarise nesto sto nezna,Dragoljub je otisao tamo zbog dece da radi kakve veze ima sto je pio pivo,njima je redovno slao pare,zato bolje zacepi!!!!!

  • marjan Vreme: 15.02.2014 19:11h

    ivana ti si djubre jedno pokvareno svinjo jedna ivana ti si kucka kako mozes za mog brata tako nesto da kazes olosu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP