Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST VERENICE MLADIĆA UBIJENOG U HOTELU „MAJDAN“

Moj Vladan nije bio kriminalac!

Autor: J. Paunović - E. Sadiku | 23.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Beogradska policija je tokom istrage o ubistvu Vladana Veličkovića (37) Velička do sada ispitala oko 20 svedoka, među kojima je i sin jednog građevinskog preduzetnika, s kojim se, navodno, prvo zakačio te kobne večeri u hotelu „Majdan„, saznaje „Alo!„.

Sumnja se da su ubice pobegle iz zemlje: Vladan i Jovana

Sumnja se da su ubice pobegle iz zemlje: Vladan i Jovana

„Kobnog dana otišao je u ‚Majdan‘ kako bi utvrdio
detalje u vezi sa našim venčanjem, zakazanim za
15. februar“, kaže Jovana Račković Veličković

- U istrazi u vezi s ubistvom Vladana Veličkovića saslušan je i sin poznatog beogradskog preduzetnika. On nije poznat policiji i nema ništa u dosijeu. Rekao je da, navodno, ne poznaje Veličkovića, kao i to da nikada ništa nije imao s njim - objašnjava za „Alo!„ izvor blizak istrazi, dok su neki od svedoka, navodno, rekli da je Vladan od mladića tražio da mu vrati pozamljeni novac, ali da su se strasti između njih dvojice brzo smirile.


Vladan Veličković je iz Beograda u hotel „Majdan” došao kako bi zakazao venčanje, ali se u međuvremenu posvađao sa trojicom momaka za susednim stolom. Vladanova verenica Jovana Račković Veličković kaže da on nije bio kriminalac.

Ispitano  više od 20  svedoka,  saslušan i sin  građevinskog  preduzetnika

Ispitano više od 20 svedoka, saslušan i sin građevinskog preduzetnika | Foto: Rajko Ristić

 
- Ovo što navodim znaju svi koji su ga poznavali. Svim prijateljima je pomagao, kada god je bio u prilici. Nije tačno da je bio umešan u kriminal i nikome nije ništa dugovao. Bavio se privatnim poslom, a tog kobnog dana je otišao u hotel „Majdan„ kako bi utvrdio detalje u vezi sa našim venčanjem, koje je bilo zakazano za 15. februar. Znam samo da je tada usled nerazjašnjenih okolnosti došlo do kratkog fizičkog obračuna, nakon čega je mučki ubijen iz pištolja. Želim da napomenem da Vladan ni pred kim nikada nije klečao, osim na dan kada me je zaprosio - rekla je Jovana za „Alo!„.

Ni ispitani svedoci nisu mogli da kažu šta se tačno dogodilo u toaletu hotela „Majdan„. Ispričali su samo da je došlo do tuče, a potom se čuo jedan pucanj. Sa pištoljima u rukama, iz toaleta su izašli Slavko Buhanac i Nemanja Ivanović i pobegli crnim automobilom. Policija veruje da nisu napustili zemlju, već samo da im neko od prijatelja pomaže u skrivanju.

Za Buhancem i Ivanovićem policija traga od subote uveče. Dosije osumnjičenog Buhanca, kao i njegovog brata Stanka, ispunjen je brojnim krivičnim delima. U poslednjih pet godina protiv Buhanca je podneto 25 krivičnih prijava, a najinteresantniji detalj njegove kriminalne biografije je to što je bio član dve najzavađenije kriminalne grupe u Beogradu, u čijem je ratu ubijeno desetak osoba.
- Buhanac je najpre na preporuku Slobodana Šaranovića upao u ekipu Miloša Delibašića zvanog Delija, kome se sudilo za „pljačku veka”. Međutim, kada je Delibašićeva ekipa osumnjičena za ubistvo Lukinog brata Nikole Bojovića, Buhanac je prešao na Lukinu stranu i počeo da radi za njih, a zatim je u tu grupu povukao i brata Slavka - kaže jedan od naših sagovornika.
Poslednji komentari
  • ZARKOVAC Vreme: 23.01.2015 09:28h

    Ma da cista ljubav volela ga zato sto je bio zgodan !

  • Čiča Gliša Vreme: 23.01.2015 12:58h

    Nije kriminalac, nego samo ima debeo kriminalni dosije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP