Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTAC NESTALE MARINE (17)

Moja ćerka je oteta!

Autor: Ekipa Alo! | 24.08.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Igor Stojanović, otac druge nestale devojčice Marine (17), uveren je da je njegova ćerka oteta. Marina je nestala pre pet dana, u utorak ujutru. Poslednji put je viđena u beogradskom naselju Voždovac, u ulici Cvijetanova Ćuprija.

Poslednji put viđena u utorak na  Voždovcu: Marina  Stojanović (17)

Poslednji put viđena u utorak na Voždovcu: Marina Stojanović (17)

 - Verujem da je moja Marina oteta ili da je neko drži protiv njene volje. Bojim se da su je drogirali ili tako nešto. Čuo sam se njom poslednji put u sredu. Mobilni joj je bio isključen od utorka do srede posle podne, kad sam je konačno dobio. Taman što sam uspeo da je pitam gde je i šta se dešava, neko joj je uzeo telefon. Čuo se mlađi muški glas koji je počeo da me psuje i da pita: “Šta hoćeš? Šta ti hoćeš od nje? Nemoj ja da ti dođem!”. Nastavio je potom opet s psovkama, sve dok se veza nije prekinula. Od tada je broj moje ćerke nedostupan - priča nesrećni otac za “Alo!”. 

Ogorčen na  rad policije: Igor Stojanović

Ogorčen na rad policije: Igor Stojanović

 - Siguran sam da mi neko drži dete protiv njene volje. Znam samo da je tada telefon lociran na Starom sajmištu, ali tada policija tamo nije otišla. Ogorčen sam i na rad policije i mislim da posao ne može da se radi iz fotelje, već mora da se ide na teren proverava svaki trag. To sam im i rekao, a oni su meni naglasili da se ne mešam u njihov posao. Potom su mi rekli da im javim ukoliko nešto saznam ili dobijem neku dojavu. Ja samo želim da mi se dete vrati kući živo i zdravo i zato apelujem na policiju da radi svoj posao, ne samo zbog mog deteta već i zbog drugih koji su nestali - rekao je Igor Stojanović. 

Prema njegovim rečima, Marina je u utorak izašla da se prošeta i od tada joj se gubi svaki trag.
- Sa ćerkom sam imao otvoren odnos i o svemu smo otvoreno pričali. Marina je vrlo dobar učenik druge godine srednje Trgovačke škole u Beogradu i nije imala običaj da ode iz kuće, a da se ne javi. Ceo slučaj je odmah prijavljen policiji, a ni ja nisam sedeo skrštenih ruku, tražio sam je i dalje je tražim - rekao nam je Stojanović. Marina Stojanović ima mlađu sestru (13) i brata, koji se rodio 10 avgusta. U trenutku kada je Marina nestala, otac je bio u bolnici i na svoj zahtev je izašao kako bi je pronašao.
Kako saznajemo u policiji, operativci intezino tragaju za Marinom.
- Inspektori su danonoćno na terenu i prate određene tragove. Saslušano je više osoba. Polako sklapamo kockice i za sada su sve opcije otvorene, odnosno istraga ide u više pravaca. Bitno je da policija radi svoj posao - rečeno nam je iz istrage.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP