Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DEDA MANEKENKE UBIJENE U AMERICI

Moja mala Mirjana je bila puna života!

Autor: E. Sadiku- J. Paunović | 27.02.2015 - 13:04:00h | Komentara: 3

„Nema više moje Mirjane! Ubijena je sa dečkom i njegovim prijateljem u stanu. Ubica je ušao i sve ih pobio“, začuo je prekjuče „s druge strane žice“ Sulja Musić, deda manekenke Mirjane Puhar (19), koja je pronađena mrtva u američkom gradu Šarlot. Strašnu vest javio mu je zet, Mirjanin otac Stojan.

Mirjana Puhar

Mirjana Puhar

- Zvala me je preko „skajpa“ na dan kada je ubijena i rekla da je mnogo srećna. Tako je i delovala. Nasmejana i vesela. Rekla je da se zaljubila pre 15 dana u divnog momka, da sa njim živi, ali ne sama, jer je u kući i njegov drug. Bila je puna života. Zadovoljna svojim i privatnim i poslovnim uspesima - nastavlja deda Sulja, dok sedi za stolom u porodičnoj kući u Ogaru, kraj Pećinaca. Dom mu je pun prijatelja i kumova koji su došli da izjave saučešće. Većina njih za tragediju je čula iz medija.

Uspomena:  Mirjana dok je bila dete

Uspomena: Mirjana dok je bila dete | Foto: Marko Metlaš

Izbegli u Ameriku s 50 dolara

Mirjana Puhar rođena je u Sremskoj Mitrovici 27. jula 1995. godine, a iz Srbije je sa porodicom otišla u Ameriku za vreme bombardovanja. Najpre su otišli u Njujork, a potom su se stacionirali u Severnoj Karolini, gde se njen otac zaposlio kao električar, a majka u restoranu. Za medije je svojevremeno ispričala da su, kada su došli u Ameriku, u džepu imali samo 50 dolara. Mirjanu je manekenstvo privuklo od malih nogu. Prvi put je ušla u taj svet u 12. godini, ali je sve ozbiljnije postalo kada je navršila 17 godina.
- Zahvaljujući svom drugom dedi uspela je da završi srednju školu i čak upiše fakultet - dodaje Sulja Musić.
 

U sredu posle podne Sulja je bio u kući kada ga je oko 18 pozvao brat iz Bosne. Po njegovom glasu video je da nešto nije u redu. A, tek kada mu je rekao da se hitno javi zetu u Šarlot, znao je da neće čuti lepe vesti. Ipak, ni na kraj pameti mu nije bilo da će mu saopštiti da mu je mezimica ubijena.

- Znam da je više nema. Teško mi je da nemam reči... Bila je moja mezimica. Kao mala nestašna. Tukla se sa dečacima, ali u suštini je dobro dete. Iz Srbije je otišla sa roditeljima kada je imala tri godine. Prvo sam ja otišao u Ameriku, a zatim godinu dana kasnije i njih pozvao - priča deda dok gleda sliku svoje unuke kada je bila dete.
Prema njegovim rečima, Mirjana je poslednji put u Srbiji bila pre dve godine na mesec dana. U priči sa svojim dekom rekla je da joj se Srbija dopada više nego Amerika. U njegovim mislima ostaće kao lepa, vredna i vesela devojka.
Jednu od najlepših učesnica „Američkog top modela“ Mirjanu Puhar ubio je Emanuel Džizus Rendžel (19), zajedno sa njenim dečkom i njegovim prijateljem.

Srećni trenuci s majkom

Srećni trenuci s majkom | Foto: facebook

Američki mediji prenose da, prema prvim rezultatima istrage, policija veruje da su ubistva povezana sa drogom i da su žrtve znale ubicu. Osim Puharove, ubijeni su Džonatan Alvarado (23) i Husmar Gonsaga Garsija (21). Garsija je bio Alvaradov najbolji prijatelj i cimer, a Mirjana se, prema tamošnjim izvorima, skoro doselila u taj stan. Kako prenosi sajt TMZ, svuda oko beživotnih tela je bio pobacan novac.

Mirjana se u Americi  probila kao top model

Mirjana se u Americi probila kao top model | Foto: facebook

Jedan od poslednjih postova na njenom Fejsbuk profilu bio je upravo o parama.
„Kada pozajmiš nekome novac, ne očekuj da ti ga vrati, i nikada ne pozajmljuj novac koji ne možeš da priuštiš da pozajmiš. Pozajmi samo ono što možeš da priuštiš da izgubiš“, napisla je ona.
O ovom slučaju naša policija tek očekuje više detalja od kolega iz Amerike.

Američki džet-set žali za Mirjanom


Izvršni producenti takmičenja u kojem je Mirjana Puhar učestvovala „Američki top model“ Ken Mok i Tajra Benks oglasili su se saopštenjem povodom Mirjanine smrti.
- Duboko smo ožalošćeni tragičnim vestima o smrti Mirjane Puhar. Bila je puna života i pred njom je bila karijera. Naše misli su uz njene najmilije.
Žaljenje su iskazali i isa D’Amato, američka pevačica i televizijska zvezda, model, voditeljka i glumica Amanda Filds, model Šenon Stjuart. Model Rea Luis je na svoj Instagram nalog postavila video Mirjane u kome ona govori da sanja o svetu u kome će se širiti ljubav, a ne mržnja.

Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 27.02.2015 14:03h

    Znala ga je 15 dana i vec se uselila da zive zajedno, mislim d aje time dovoljno receno.

  • deki Vreme: 27.02.2015 17:55h

    Daj bre ne smarajte nas vise sa nonejmovima I narkomanima ,starletama budalama olosima ..dajte neke pametne ljude iznesite na svetlost dana.Prestanite sa tortrom mozgova ovog naroda !!

  • srđan Vreme: 28.02.2015 18:18h

    Ovo je treći komentar koji pokušavam da napišem. Dva sam izbrisao. Zgrožen. Za samo 19 god. Jadni deda, taj nema pojma kako narkomančina izgleda,šta znači biti narkoman, njega mi je žao, nje ne, sa takvim očima i takvim roditeljima. I to sve za samo 19 godian.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP