Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRITVOR ZA PROFESORKU ZBOG ZLOSTAVLJANJA UČENICE, MUŽ TVRDI:

Moja žena je štitila tu devojku, jer su je roditelji šikanirali!

Autor: Ekipa Alo! | 31.01.2014 - 08:27:00h | Komentara: 3

Viši sud u Novom Pazaru odredio je juče pritvor do mesec dana za profesorku likovnog vaspitanja u Gimnaziji Natašu Prtinac (40), koja se tereti da je obljubila svoju tada maloletnu učenicu T. P. i njenu drugaricu, frizerku N. Č. (34), koja je seksualno iskoristila takođe maloletnicu.

Osumnjičena profesorka na času

Osumnjičena profesorka na času

Suprug uhapšene profesorke, poznati novopazarski slikar Rešad Prtinac, tvrdi da je sve laž i da je njegova žena zapravo žrtva pomenute maloletnice T. P., kojoj je pomagala da prevaziđe izvesne psihičke krize.


Ona je uhapšena pre dva dana, nakon što je otac T. P. prijavio policiji. Sumnja se da su profesorka i učenica bile u vezi od 2009. godine, kada je T. P. bila druga godina Gimnazije, a da su seksualne odnose najčešće imale u profesorkinom ateljeu. U policiji kažu da je devojka ispričala da ju je profesorka podvodila i svojim lezbo drugaricama, a da je od njih počela da dobija preteće poruke u kojima su je ucenjivale njenim golišavim fotografijama. Sa druge strane, profesorkina drugarica N. Č. osumnjičena da je od 2011. do 2013. dovela u zabludu, manipulisala i seksulano iskoristila maloletnu E. Z.

- Sumnja se da su najmanje jednom sve zajedno bile u frizerkinom stanu, odnosne dve maloletnice i dve uhapšene – kažu u policiji, međutim, na saslušanju one su negirale sve navode iz optužbe.

Učenici ogorčeni  hapšenjem  profesorke

Učenici ogorčeni hapšenjem profesorke


- Nataša joj je pomagala da prevaziđe krize, jer je bila u lošim odnosima sa roditeljima, za koje je tvrdila da je šikaniraju. Često je bila gost u našoj kući, čak su je naša deca prihvatila kao da im je sestra. Žalila se na porodicu, a Nataša joj je na neki način bila najveća podrška. Pomagala joj je da spremi prijemni za upis na fakultet. Verovatno se vremenom zaljubila u moju suprugu, jer je počela da ispoljava ljubomoru, čak i da je udara, ako joj nešto nije pravo. Jednom je udarila, jer je Nataša bila u džemperu koji sam joj ja kupio.
Dakle, nije mogla da podnese drugu osobu u njenoj blizini. Ja sam za sve saznao tek pre nekoliko meseci - priča ogorčeno Rešad, dodajući da je njegova supruga pre godinu dana zbog toga stavila tačku na to prijateljstvo. On ističe da su sve ostale priče nebulozne i da je njegova supruga divna žena, majka i savestan prosvetni radnik.

Protest đaka zbog hapšenja profesorke


Tokom jučerašnjeg saslušanja profesorke ispred tužilaštva se okupilo više desetina đaka Gimnazije, koji su na taj način želeli da joj daju podršku.
- Želeli smo na ovaj način da joj pokažemo da smo uz nju i da ne verujemo u laži koje je plasirala T. P. Ona je najbolja profesorka u školi, prosto nam je kao druga majka. Svi đaci su hteli danas da dođu ovde, ali je većina nažalost morala da bude na časovima. Oformili smo i grupu podrške na Fejsbuku i za par sati dobili nekoliko stotina članova - pričaju gimnazijalci.

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 31.01.2014 08:31h

    N.C. je tu bila zbog posla. Pravila im *brazilke*

  • AMA Vreme: 31.01.2014 11:37h

    Radila sam u skoi i znam koliko tinejdzei mogu da izmisljaju , da lazu da naude nekome.Ne znam sta je ovde istina ali mi smetaju vasi senzacionalisticki naslovu i unapred osudjivanje ove zene.Ovakvih optuzbi je bilo i ranije i u drugim zemljama i cesto se ispostavilo da su laz ucenika koji u tom osetljivom dobu imaju psihickih , emotivnih i drugih problema.Treba saslusati i profesorku i ostale ucenike pre nego sto se donosi sud.

  • CHICHA IZ BORCHE Vreme: 31.01.2014 13:44h

    Momo zveri, jel, bi voleo da si normalan???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP