Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NALAZ SA VMA POKAZAO DA SE SANDRA JAUKOVIĆ (28) NIJE UBILA

„Mojoj ćerki je svaki deo tela bio polomljen!“

Autor: J. Paunović | 10.08.2013 - 07:25:00h | Komentara: 5

„Znala sam da se moja ćerka nije ubila, a kamoli isekla vene, čim sam čula da je pronađena mrtva. Tek kada je stigao obdukcioni nalaz i pokazao da joj je svaki deo tela polomljen tupim predmetom, a koža na mestima skinuta, shvatila sam da je moja ćerka ubijena. Posle svega mi je samo bitno da policija nađe ubicu naše ćerke“, ovako je počela svoju ispovest Milica Nikolić, majka u martu nađene mrtve Sandre Jauković (28) iz Beograda, za koju se u prvi mah sumnjalo da je izvršila samoubistvo skokom sa toplane u Rakovici sa visine od tri metra.

Dragan i Milica Nikolić ostali bez mezimice

Dragan i Milica Nikolić ostali bez mezimice | Foto: Jelena Vučetić

U nekim medijima pojavila se informacija da je nesrećna žena isekla vene, a zatim se bacila sa objekta.


- U obdukcionom nalazu napisano je da žena nije imala posekotine u predelu vena. Kada sam pročitao da nije imala posekotine po glavi, sve mi je sve bilo jasno. Noćima ne spavamo od kada je stigao nalaz. Na nekoliko strana opisan je svaki deo njenog tela. Na svakom centimetru duž tela popucale su kosti. Napukla joj je stomačna aorta od batinjanja i gotovo da nije imala šanse da preživi. Patolog mi je rekao da ona ne može da pukne pri padu od tri metra. Sumnja se da je negde prebijena, a zatim doneta pored objekta. Na toplanu se nije moglo popeti jer nema stepenice, a merdevine su isečene - dodaje Dragan Nikolić, Sandrin otac.

Ipak ubijena: Sandra Jacković

Ipak ubijena: Sandra Jauković | Foto: Jelena Vučetić

Prema njihovim rečima, teško im je i da žive kada su do sada toliko puta već pročitali obdukcioni nalaz, od koga ih zabole srce i duša.


Jedino što je im je od Sandre ostalo jeste njen trogodišnji sin, koji živi sa ocem. Teško je podneo život bez majke, ali kako vreme leči sve, sada se raduje odlasku kod babe i dede, gde uživa u maminim slikama.

Mesto ubistva: Toplana u Rakovici

Mesto ubistva: Toplana u Rakovici

- Kad su mi javili da se moja ćerka najverovatnije ubila, znala sam da to nije istina. Volela je život i dete koje je rodila. Na njoj nikada nisi mogao ništa više da zapaziš sem velike radosti svakom novom danu. Sada sam pozvala sve svoje i njene prijatelje i rekla da je ipak ubijena, i to satanistički. Samo ne znam čime je to zaslužila - pita se Sandrina majka.


Od kada je stigao obdukcioni nalaz sa VMA, čekaju samo poziv suda i policije da pokrenu istragu, da bi jednog dana mogli da pogledaju u oči ćerkinom ubici.

Zet: To veče je otišla u šetnju

- Veče pre ubistva otišla je do radnje samo sa ključevima od stana do prodavnice. U međuvremenu je naš zet, koji je sedeo sa nama u stanu, predložio da Sandra i on odu na sladoled. Ona je pristala. Međutim, negde oko ponoći pojavio se on i rekao da je Sandra pobegla od njega. Čekao ju je kod kuće, ali se ona nije pojavila. Celu noć sam je tražio i vratio sam se kući bez nje. Zet nam je oko 16 časova javio da je nađena mrtva - dodaje otac Dragan Nikolić.

Pričala o razvodu
Prema rečima roditelja Sandre Jauković (28), u poslednje vreme govorila je da bi se razvela od supruga Ivana. Volela ga je, ali je rekla da više nije mogla da živi u tom stanu s njim. On je stalno dolazio kod nas i ništa nismo primećivali. I sada jednom nedeljno dovodi našeg unuka kako bi bio sa nama - priča Sandrin otac Dragan Nikolić.

Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 10.08.2013 10:21h

    Njen ubica je veoma blizu. Ne treba traziti dalje od njene kuce, jer on tu zivi.

  • ja Vreme: 10.08.2013 12:01h

    Pa bre zar vam ništa ne govori da je ubica njen muž

  • hana Vreme: 10.08.2013 14:24h

    stravicno. ne znam ko bi zeleo da je povredi a kamoli ubije....

  • Prjatelj preminule Vreme: 10.08.2013 15:48h

    Molim Vas, napravili ste veliku materijalnu grešku...Preminula se nije prezivala Jacković, već Jauković...Molim Vas, objavite ovaj komentar..

  • Anonim Vreme: 11.08.2013 10:04h

    Tragicno. Kostolomac, nasilnik koji je tako pretukao tu mladu zenu i dalje seta slobodno - uzas! Slucaj cak ni laicki gledano - ne deluje nereseivo. Zasto istraga jos nije pokrenuta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP