Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U KRALJEVU: POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU DEVOJKU NAOČIGLED NJENOG SINA

„Molim vas, pomozite mojoj mami”

Autor: N. Božović - J. Paunović | 18.06.2013 - 09:17:00h | Komentara: 3

“Molim vas dođete, pomozite mojoj mami, evo je krvari na ulici...”- ovako je plačljivim glasom sa mobilnog telefona zvao dvanaestogodišnji dečak, inače sin Tanje J. (34), koju je preksinoć u Kraljevu izbo poznanik Risto Jovanović (29).

Nož

 | Foto: Shutterstock

Risto Jovanović (29) preksinoć je nasred ulice nožem izbo Tanju J. (34) dok je šetala sa 12-godišnjim detetom

Jovanović je naočigled maloletnog deteta ubadao svoju nesuđenu ljubav sve dok se ona nije srušila na sred ulice. Njen sin i pored prizora koji je video, uspeo je da zadrži zdrav razum i potraži pomoć. Policija je Jovanovića uhapsila juče oko 13.30 sati u Jarčujku, predgrađu Kraljeva, prilikom izlaska iz autobusa koji je dolazio iz pravca Čačka.

Kraljevo

Tanja J. sa sinom

 

Sama podiže dete!

Kako “Alo!” saznaje, Tanja J. (34) iz Kraljeva pre godinu dana se razvela od svog supruga. Živi u Vojvođanskoj ulici u stanu sa svojom majkom i maloletnim sinom.

Kako “Alo!” saznaje, sve je počelo u subotu uveče kada je Risto nazvao Tanju telefonom i zatržio da mu se vrati ili će je ubiti. Nesrećna žena ga nije shvatila ozbiljno i posle kraće rasprave prekinula je sa njim vezu.

- On ju je narednog dana čekao da izađe iz stana sa sinom i odlučio je da je napadne. Dok se šetala sa sinom Karađorđevom ulicom, ispred njih se pojavio Risto. Počeo je da je preklinje i da je moli da mu se vrati. Govorio joj je da je “puno voli”, “da ne može da živi bez nje”... Međutim, kada mu je rekla da se pomeri od nje Risto je izvadio nož i počeo da je ubada po gornjem delu tela - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Dečak je i pored strašnog
prizora uspeo da pozove
policiju i opiše napadača

Prema rečima lekara, ona je primljena u bolnicu u Kraljevu sa dosta izgubljene krvi. Imala je četri uboda u grudi i leđa. Odmah je operisana, a jedan ubod joj je oštetio plućnu maramicu i nalazi se van životne opasnosti.
Posle pokušaja ubistva, Risto je seo na svoj bicikl i pobegao do dolaska policije.

Sva sreća što u opštem metežu nije povređen maloletni dečak koji je bio zajedno sa majkom. Nezvanično, on je saslušan u policiji gde je ispričao kako se sve dogodilo. Dečak je dao detaljan opis napadača njegove majke.

Hronika

Čekao nesrećnu ženu da izađe iz stana | Foto: Rajko Ristić

Drugi slučaj za nedelju dana
Štićenice sigurne kuće u Beogradu napadnute su i izbodene nožem na zaštićenoj lokaciji u četvrtak oko 11 sati. Tom prilikom J. D. (41) je teško povređena kada je njen suprug S. K. (44) upao u objekat naoružan sečivom, a ranjena je i njena prijateljica koja je pokušala da je zaštiti. Napadača je pokušavao da obuzda i njihov sin, koji srećom nije povređen. Hitna pomoć je J. D. prevezla u Urgentni centar, dok je druga žena smeštena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica”. Njih dve nisu životno ugrožene, a S. K. je ubrzo uhapšen.

Poslednji komentari
  • Grufnatije Vreme: 18.06.2013 09:25h

    Užas!!!!

  • eli Vreme: 18.06.2013 11:09h

    Da je sud kažnjavao ove manijake na vreme,ne bi ni došlo do eskalacije porodičnog nasilja.Ali,oni primaju dobre plate,za svj nerad su pretplaćeni,sebe i advokate zaštitili,a niko me neće ubediti da većina njih ne prima novac ili izvlači neku drugu protivpravnu korist. Sede,vode abrove i zabavljaju se nad tuđom nesrećom.Tretirati i sudije isto kao i ove zlikovce.SVI U ISTI ZATVOR,PA NEKA SE TAMO DRUŽE.

  • buric bozica Vreme: 19.06.2013 12:38h

    Danas vise moras paziti skim ulazis u vezu negi kad ides kroz minsko polje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP