Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST PUMPADŽIJE KOJEG JE BMW VUKAO DVA KILOMETARA

Molio sam boga da mi ruke izdrže dovoljno dugo!

Autor: E. Sadiku - M. Dudvarski - J. Jokanović | 11.04.2014 - 10:07:00h | Komentara: 4

Nenad Živković (32) teško je povređen kada je pokušao da spreči bekstvo Đorđa M. (22), koji nije hteo da plati gorivo na benzinskoj pumpi „Slap“, u blizini Plavog mosta. Nenada je begunac vukao bezmalo dva kilometra, vozeći BMW gotovo 180 kilometara na čas po autoputu Beograd - Zagreb, sve dok nije izleteo sa puta u blizini voždovačkog doma zdravlja, u Krivolačkoj ulici! Pokušaj pljačke se dogodio oko dva časa posle ponoći, kada je Đorđe M. dovezao svoj crni BMW da natoči gorivo za 3.000 dinara.

Đorđe M.

*Kliknite za uvećanje

- Čim je Nenad završio sa točenjem, Đorđe je ušao u automobil, tobože da bi uzeo novac. Međutim, on je startovao vozilo i dao gas, ali se pumpadžija uhvatio za otvoren prozor na strani suvozača, a auto je vrtoglavom brzinom izleteo na autoput. Neverovatno je da je Đorđe vozio 180 kilometara na čas, a da se Nenad držao oko dva kilometra, sve dok vozač nije izleteo sa autoputa i zaustavio se na travnatom ostrvcetu ispred doma zdravlja - kaže naš izvor blizak istrazi.

Pumpa radnik

„Nikada više ne bih uradio isto“: Nenad | Foto: Masanori Jošida

 

Povrede
Dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći, izjavila je da je radnik pumpe zadobio povredu kuka, oguljotine na licu i telu i da je prevezen na VMA. Nakon pružene pomoći, pušten je na kućno lečenje.

„Alo!“ je juče posetio povređenog Živkovića, koji se kući oporavlja od zadobijenih povreda. Dok nam previjajući se od bola pričao šta se dogodilo, pokazao nam je patike i uniformu koji su se prilikom ove nesvakidašnje jurnjave bukvalno zapalili. Kako objašnjava, Đorđe je natočio gorivo za 3.000 dinara, dao mu 20, i dao gas!

- Uhvatio sam se za vrata i skočio plašeći da će mi preći preko nogu. Ne znam ni sam kojom me je brzinom vukao potom, kolege sa pumpe su zaustavile prvi sledeći automobil koji je naišao i pošli u poteru za nama. Kažu da je vozio preko 180 i da nije bilo šanse da nas stignu. Ja sam samo razmišljao koliko ću leteti, šta ću sve slomiti i molio boga da mi ruke izdrže dovoljno dugo - priča Nenad dok se bolno previja u krevetu. Da ironija bude veća na pumpi radi samo 10 dana.

Radnik Pumpa

Uniforma i patike izgoreli | Foto: Masanori Jošida

Pumpa radnik

 

Lopovu preti 12
godina zatvora

Protiv Đorđa M. biće podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti. Za to krivično delo zaprećena kazna je od dve do 12 godina zatvora.

Nenad, inače, na pumpi radi za platu od 20.000 dinara i kako nam je rekao, ženu mu je trudna. Da mu se ovakav slučaj ponovi, kaže, nikada ne bi uradio isto.

Policija je ubrzo posle incidenta po tablicama pronašla i uhapsila Đorđa, koji je, kako saznajemo, koristio automobil svog prijatelja.

Novinari našli ključ
Na mestu gde je Nenad Živković spao sa BMW-a, reporteri „Alo!“ su pronašli ključ. Taj ključ smo vratili radnicima benzinske pumpe „Slap“, koji su se oduševili, jer ceo dan nisu mogli da otvore magacin u kojem je smešten plin.

Poslednji komentari
  • Djole Vreme: 11.04.2014 17:17h

    Takodje radim na pumpi i primetio sam da su za bezanje najrizicniji vozaci skupih automobila, uglavnom mamini i tatini sinovi.

  • Alisa u Zemlji Cuda Vreme: 11.04.2014 20:51h

    Da se kladimo da Nenada (na zalost) nece sacekati posao kad se oporavi iako se poneo herojski.

  • Petar Vreme: 12.04.2014 11:27h

    Dakle,posten radnik ima ime i prezime,a huligan i potencijalni ubica opet samo inicijale.

  • krle Vreme: 12.04.2014 16:54h

    Dobi ce medalju od Dacica!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP