Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA O POKUŠAJU SILOVANJA NA NASIPIMA

Monika u strahu, policija na potezu

Autor: G. V. | 24.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nakon pisanja “Alo” o prijavi koju je Monika Sotirov (29) iz Požarevca podnela protiv grupe mladića koji su je vređali i napastvovali dok se podizao zaštitni bedem pored reke Mlave u Drmnu, policija je intenzivirala istragu o ovom slučaju.

Monika  Sotirov (29)

Monika Sotirov (29)

Pošto je operativni rad u toku, još uvek nema bilo kakvih zvaničnih podataka o utvrđivanja identiteta napadača. Prema našim nezvaničnim saznanjima, nakon teksta u našem listu, Monika je u petak ujutru pozvana u policiju radi prikupljanja što više detaljnih podataka o ovom slučaju. Otkrivanje identiteta napadača trebalo bi da bude olakšano zahvaljujući informacijama koje su Monika i njen brat saopštili policiji, a koje ukazuju da su svi oni bili na spisku dobrovoljaca jednog udruženja građana.


Da podsetimo, Moniku je grupa mladića najpre provocirala i vređala, a potom i fizički napastvovala 18. maja, prilikom podizanja zaštitnog nasipa na reci Mlavi, u blizini TE “Kostolac B”, gde je ona otišla kako bi pomogla u punjenju džakova s peskom. Pošto joj niko od ostalih prisutnih dobrovoljaca nije pritekao u pomoć, ona je krenula autobusom kući, ali su je napadači i tada pratili, vređali i udarili, da bi po pristizanju u Požarevac, sišli zajedno s njom. Možda bi joj tada još više naudili, jer na ulici u to vreme nije bilo nikoga, da ona nije počela da vrišti, plače i doziva upomoć, nakon čega su se oni udaljili.

Monika kaže da je i dalje u strahu, i ona i njena porodica očekuju da policija u najkraćem roku identifikuje i uhapsi počinioce, jer je od njihovog napada prošlo već pet dana.
Poslednji komentari
  • Beliorao Vreme: 24.05.2014 08:03h

    Pa Nine in Customer StO smo kao narod u propadanju i totalnoj deizentegraciji moralno i ljudski kad nam vise nista nije sveto ! Boga i postenje ljudskos i humanost postaju nam strani a sve zapadna nastranost postaju nam mjerilo !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP