Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STEVAN KOJIĆ (29) IZ JAGODINE VEĆ OSUĐIVAN ZA NASILJE U PORODICI

Monstrum bio na poternici pre zločina!

Autor: J. Paunović | 08.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Sud u Jagodini raspisao je poternicu za Stevanom Kojićem (29), koji je na smrt pretukao suprugu Žaklinu (22), mesec dana pre krvavog pira!

Ubio suprugu  pre nego što ga  je policija našla

Ubio suprugu pre nego što ga je policija našla | Foto: Goran Jevremović

Kojić je već bio osuđivan zbog nasilja u porodici. Kako „Alo!“ saznaje, Stevana je pre tri godine policiji u Jagodini prijavio otac Stanimir jer ga je mesecima tukao i zlostavljao. Osuđen je uslovno na šest meseci i novčanu kaznu od 20.000 dinara, ali je kod sudije izjavio da će radije robijati nego da plati. Pošto se još u novembru prošle godine nije javio u zatvor u Ćupriji kako bi odležao kaznu, početkom marta ove godine za njim je raspisana poternica. Nažalost, pre nego što ga je policija našla, on je napao suprugu.

Sumnjao da ga vara: Stevan  i Žaklina

Sumnjao da ga vara: Stevan i Žaklina

Tuguje u pritvoru


Kako „Alo!“ saznaje, Stevan Kojić (29) u pritvoru tuguje za suprugom Žaklinom koju je ubio i stalno pominje svoju decu. Raspituje se da li postoji mogućnost da ih vidi, ali mu je saopšteno da to nije moguće dok se istraga ne završi.

- Kojić je obavešten pismeno da se 24. novembra prošle godine javi u zatvor u Ćupriji kako bi odležao 20 dana, koje je zamenio novčanom kaznom. Kako se nije pojavio tog dana, sud je 3. marta ove godine raspisao poternicu za njim. Dok se čekalo njegovo privođenje, on je ubio ženu - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Podsećanja radi, Stevan je u četvrtak pobesneo na svoju suprugu Žaklinu jer je sumnjao u njenu vernost i tukao ju je sve dok je nije ubio. Kada je policija došla da ga uhapsi, on je plakao i gledao u svoje ruke, koje su bile modre od udaraca. Nad svojom suprugom iživljavao se nekoliko sati, i to naočigled dvoje dece.

Žaklina (22)

Žaklina (22) | Foto: facebook

Iako su deca plakala i molila da ne tuče majku, on se nije obazirao. Na obdukciji je utvrđeno da je supruzi smrskao glavu i polomio joj 16 rebara. Kod istražnog sudije priznao je zločin, rekavši da se kaje. Čak je i tražio da prisustvuje Žaklininoj sahrani, što mu nije dozvoljeno.
Kojiću je određen pritvor do 30 dana.

Nikolić: Nema empatije prema bolu drugih


- Kod Stevana Kojića (29) nije „ugrađivana“ empatija da pretpostavi bol drugih jer to osećanje nije imao ni njegov otac, koji ga je dok je bio maloletan tukao. Na kraju, kada je otac onemoćao, on mu je samo vratio ono što je zaslužio. Ispoljio je nešto što se zove nedostatak osećanja pripadnosti - priča za naš list Zlatko Nikolić, kriminolog.

Poslednji komentari
  • ljilja Vreme: 09.04.2015 09:55h

    policija raspisala poternicu,niko nije mogao da ga nađe a gledali ga milioni ljudi na pinku...sramota...da su radili svoj posao spasili bi i život žene i ove jadne dece koja su ko zna šta proživljavala pored ovakvog monstruma......zato žene nemojte više biti slabiji pol....imaju i oni slabe tačke...deca su najbitnija na svetu..

  • jeca Vreme: 09.04.2015 11:26h

    sud je 3. marta ove godine raspisao poternicu za njim. Dok se ČEKALO njegovo privođenje, on je ubio ženu - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi. Čovek bio na svojoj kućnoj adresi i čekalo se da ubije ženu pa tek onda da se privede. Sram bilo čitavu policiju!

  • vesna Vreme: 09.04.2015 15:19h

    da je njih briga niko ne trza dok krv ne padne a ona budala vidite kako strah paralise nesme da mrdne drhti i prica u kameru kako samo njega voli onaj olos je ves oslobodjen od kazne za tesko ubistvo vec nasilje i porodici sa smrtnim ishodom to je od 40 vec na 20 pa onda zlocin iz strasti pa ovo omo ubice taj ponovo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP