Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZAVRŠENA OBDUKCIJA IVANE PODRAŠČIĆ

Monstrum devojčicu ubio motikom

Autor: E. S. | 06.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Obdukcija ubijene Ivane Podraščić (14) završena je, a u nalazu su konstatovane teške povrede na glavi i telu i utvrđeno je da je devojčica silovana, saznaje “Alo”.

Darko Kostić

Darko Kostić

Na vratu devojčice pronađeni su tragovi povreda koje su nastale davljenjem. Takođe su konstatovane povrede na glavi od udaraca tupim predmetom, najverovatnije motikom, kao i dokazi da je brutalno silovana.


Ipak, pored policijskih dokaza, a i priznanja samog krvnika Darka Kostića (39) da je ubio Ivanu, porodica Podraščić veruje da je ona živa.
- Moja Ivana nije mrtva, ne verujem u te navode policije jer mi je njena drugarica Sunčica ispričala da se sa njom čula više puta u avgustu. Takođe, Ivanin drug mi je rekao da ga je ona 7. avgusta pozvala da mu čestita rođendan, zbog tih činjenica ne verujem da je moje dete ubijeno - rekla je juče Nada Podraščić.

Ivana Podraščić

Ivana Podraščić


Majka je ćerku poslednji put videla 2. avgusta.
Prema njenim rečima, oni još čekaju i rezultat analize DNK, koja bi danas trebalo da bude gotova. Takođe kaže da ona i njen suprug još nisu bili da obave identifikaciju tela za koje policija navodi da pripada njenoj ćerki.
Majka Nada je odlučila da objasni kako se mala Ivana upoznala sa svojim krvnikom Darkom.

- Ivanu je sa Darkom upoznala njegova devojka Snežana, koja se lažno predstavljala da joj je prijatelj. Snežana ju je nagovarala da pobegne od kuće i da dođe da živi kod nje u dom u Zvečanskoj ulici, a za novac bi se snašle tako što bi prodavale svoja tela - kaže majka Nada.

Kako saznajemo u MUP-u, policija ne sumnja da je reč o Ivani.
- Ima dosta podudarnosti, opis, godine, garderoba, u krajnjem slučaju i samo Kostićevo priznanje. Podsetimo, Ivanu Podraščić je 31. jula najpre silovao, a zatim i ubio Darko Kostić u kući na Petlovom brdu. Nakon ubistva, Kostić je telo devojčice zavio u ćebe i sunđer i zakopao u dvorištu. Kostić je policiji otkrio mesto gde se nalazi telo ubijene.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP