Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST MAJKE KONOBARICE UBIJENE U KAFIĆU

Monstrum joj je pretio: Završićeš u kesama!

Autor: M. Dudvarski | 22.04.2015 - 19:00:00h | Komentara: 2

Sudski tumač u grčkoj ambasadi Goran Milanović (50), koji je ubio Slavicu Rakulj (49) u kafiću „Fraći“ u centru Beograda, pa ispalio hitac sebi u glavu, više puta je nesrećnoj ženi poručivao da će završiti u crnim kesama za đubre. Milica Rakulj, majka izrešetane žene koju smo zatekli u porodičnoj kući u naselju Altina, kaže da se njena ćerka zabavljala sa Milanovićem oko godinu dana, ali da je od prošlog februara počela da beži i sakriva se od njega gde god stigne.

„Slavica je bežala od njega i skrivala se  gde god je stigla“,  kaže Milica Rakul

„Slavica je bežala od njega i skrivala se gde god je stigla“, kaže Milica Rakul | Foto: Marko Metlaš

- Njih dvoje su živeli zajedno u stanu sa Goranovom petogodišnjeom ćerkicom. U februaru su se razišli i Slavica je otišla kod drugarice kako je on ne bi pronašao. Kada je ovde kući, nismo smeli veš da prostiremo kako on ne bi saznao da mi je ćerka u tu. Često je dobijala pretnje od njega, više puta joj je rekao da će završiti u kesama. Pozivali smo policiju i Goran je dobio sudsku zabranu da prilazi Slavici - grcajući jedva priča majka ubijene žene.

Goranova kuća  u naselju Altina

Goranova kuća u naselju Altina | Foto: Marko Metlaš

Majka ubice: Nemam šta da kažem


U ulici Vojni put 1, iz kuće Gorana Milanovića juče su se čuli jauci i tihi žamor okupljenih ukućana. Na vratima se pojavila njegova majka, koja je pre nekoliko dana izašla iz bolnice i kada je videla novinare kroz plač je rekla da nema šta da kaže. U tom trenutku je neko uhvatio za ruku i uvukao u kuću.

Ožalošćena rodbina koja se okupila kako bi izjavila saučešće nesrećnoj Milici kaže da je Milanović i svojoj prethodnoj ženi pretio na sličan način.

- On toj ženi koja mu je izrodila decu govorio da će je prekriti trava kada završi sa njom - rekao je jedan od stričeva.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Slavica i Goran su bili predmet obrade i policije i tužilaštva nakon njihovih pređašnjih sukoba, kao i da se ona javila i rekla da se Goran smirio.

- Telefon ubijene žene je pregledan i nije bilo pretećih poruka. Sada proveravamo priču da je tu neko nekom dugovao više desetina hiljada evra, i da je to dovelo do zločina - rekao je naš izvor.

Podsetimo, Rakuljeva i Milanović su sedeli u bašti kafića u blizini grčke ambasade u kojoj je Milanović i radio kao sudski tumač i prevodilac.

Goran Slavici pucao u leđa

Goran Slavici pucao u leđa | Foto: Fejsbuk


- U jednom momentu Slavica je krenula da uđe u lokal, a Milanović je krenuo za njom. Iz ranca je počeo da vadi pištolj što je primetio konobar koji je povikao: “Šta će ti taj pištolj, budalo“. On mu je rekao da će sad da vidi šta će mu i odmah ga uperio u konobara. Srećom, nije opalio jer oružje nije bilo repetirano - navodi naš izvor.

On dodaje da je radnik kafića uzeo stolicu i gađao Milanovića, ali da je on uspeo da strči niz stepenice, sustigne Slavicu i ispali joj četiri hica u leđa. Goran je potom otišao do toaleta i ispalio sebi hitac u glavu. Inače, iz “Fraćija“ su gazde tog lokala izbacivale više puta Milanovića, jer je hteo da maltretira sada ubijenu Slavicu.

Imao debeo dosije


Ubica Goran Milanović iza sebe ima bogat dosije u policiji. Tako je on devedesetih godina hapšen zbog krađa vozila, nošenja oružja bez dozvole, falsifikovanja vozačke isprave.
- Malo je čudno kako je s obzirom na ovakav dosije dobio posao u ambasadi. Ipak, od 2000. godine Milanović nije načinio nijedno krivično delo - rekao je naš izvor. E. S.

Poruka i cveće na mestu ubistva

Poruka i cveće na mestu ubistva | Foto: Marko Metlaš

„Izvini što te nismo zaštitili“


Lokal u ulici Strahinjića Bana u kom se odigrao zločin, juče je bio zatvoren, a ispred su bile ostavljene bele ruže sa porukom upućenoj Slavici: „Počivaj u miru draga Slavice i izvini što te nismo zaštitili“.

Poslednji komentari
  • kale Vreme: 22.04.2015 20:07h

    Evo dokaza kakvi sumanuti umovi mogu da dođu do dobrog posla , da li se iko pozabavio tim manijakom sa debelim policijskim dosijeom.....zar je trebala da nedužno ubijena žena otvori oči okolini i ljudima u ambasadi da se među njima nalazi monstrum ?E državo , Srbijo, sve više toneš u ruke mafijaša , kriminalaca i poremećenih umova .Saučešće porodici nedužne ženice...Tužno !

  • nina Vreme: 22.04.2015 20:20h

    Jadna zena! Jos jedna zrtva bezumlja, "hrabre muskarcine" koji joj je pucao u ledja. A najgore je sto se zalila, ali, eto niko nista nije mogao da preduzme. I ta zabrana prilaska, kako to kontrolisati..... Zar je moguce da ne postoje neke delotvornije mere. Umrla je jer nije prihvatala maltretiranje. I da li ce biti poslednja zrtva ili cemo opet citati u vestima o nekom slicnom slucaju? Pokoj joj dusi, sta drugo reci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP