Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUŽILAC SASLUŠAO NAJBOLJE DRUGOVE TIJANE JURIĆ (15)

Monstrum leškari, dečaci kriju suze!

Autor: M. Popadić | 22.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dvojica dečaka iz Bajmoka, S. L. i L. L, najbolji drugari Tijane Jurić (15) iz Subotice, koji su je poslednji videli, juče su saslušani u vezi s okolnostima događaja kada je ona kidnapovana, a potom zverski ubijena.

S. L. poslednji je video Tijanu živu

S. L. poslednji je video Tijanu živu | Foto: Mitar Mitrović

Oba dečaka potvrdila su već poznate okolnosti - jedan se s njom i njenom drugaricom vraćao sa turnira u malom fudbalu, a kada su došli do kafane “Polet”, Tijana se prisetila da mora da vrati pozajmljenu duksericu L. L., koji ju je čekao nedaleko od kuće. Tijanu je na tom putu presreo monstrum.

Tijana Jurić (15) zverski ubijena

Tijana Jurić (15) zverski ubijena | Foto: Nebojša Marković

 
Dvojica dečaka došla su u pratnji majki, a po izlasku iz suda bili su vidno potreseni. Treća pozvana devojčica, Tijanina drugarica, biće saslušana 28. avgusta. Njena majka juče je tužiocu donela opravdanje o ćerkinom odsustvu.
Saslušanjima je prisustvovao i Viktor Gostiljac, advokat osumnjičenog Dragana Đurića (34). On je zapitao tužioca da li su pozvana sva lica u ovom postupku, na šta mu je odgovoreno potvrdno, uz obrazloženje da je osumnjičeni Đurić obavestio sud da ga ne poziva jer ga zastupa branilac.
Danas će iskaz dati i roditelji tragično nastradale Tijane.

Surčinski mesar Dragan Đurić, rodom iz Alekse Šantića, osumnjičeni za zločin nad 15-godišnjom subotičkom tinejdžerkom Tijanom Jurić, nalazi se trenutno na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Njegovo prisustvo saslušanju svedoka nije neophodno, osim ako on to zahteva i ako ovlasti advokata da u njegovo ime prisustvuje davanju iskaza. Đurić je to i učinio.

Na posmatranju: Dragan Đurić

Na posmatranju: Dragan Đurić

Ubica razvezao jezik u bolnici!

Iako prvih dana ni sa kim nije pričao, već je po ceo dan ležao u zatvorskoj sobi i prevrtao se s boka na bok, Dragan Đurić (34) ovih dana razvezao je jezik u zatvorskoj bolnici.
- Sada priča sa svima, tako da su svi iznenađeni promenom ponašanja. On se nalazi na neurospihijatrsijkom veštačenju u zatvorskoj bolnici, u kojoj može da ostane i do mesec dana. Sam je u ćeliji i niko ne sme da ga posećuje - kaže sagovornik “Alo!”.
Đurićev advokat Viktor Gostiljac izjavio je za naš list da je prekjuče posetio svog klijenta u Okružnom zatvoru u Beogradu, ali nije želeo da otkriva detalje razgovora, navodeći samo da je sa svojim klijentom razgovarao oko sat i po.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP