Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KAKO JE DARIJAN MUSIĆ (25) PAO U RUKE POLICIJI

Monstrum paničio na granici!

Autor: Ekipa ALO! i Nikola Travica | 18.11.2012 - 00:06:00h | Komentara: 7

Novosađanina Darijana Musića (25), koji je ubio svoju devojku, fotomodel Vladislavu Červenko (25), prilikom pokušaja bekstva iz zemlje, na putu ka Kosovu, odala je njegova nepromišljenost, saznaje „Alo!“.

Nesmotrenost ga koštala slobode: Darijan Musić

Nesmotrenost ga koštala slobode: Darijan Musić

U strahu da će biti uhapšeni, on i njegov drug, koji ga je vozio svojim automobilom, stali su da pitaju saobraćajnog policajca „da li mogu da pređu granicu“ sa ličnom kartom. Kada im je policajac odgovorio potvrdno, oni su se vratili u Srbiju, što je izazvalo sumnju saobraćajca, koji je odmah alarmirao kolege.


Ubica još nije saslušan!

Darijan još nije saslušan jer se zbog teškog psihičkog stanja nalazi u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. On će biti saslušan čim mu se poboljša zdravstveno stanje. Njegov advokat će sutra kontaktirati s bolnicom kako bi se informisao u kakvom mu je stanju klijent i kada će moći da bude saslušan.

Naime, uspaničeni Darijan je nakon ubistva krenuo da traži novac za bekstvo. Pored nešto više od 1.000 dinara, koliko mu je dala njegova majka Borka „kako bi svoju ljubav odveo na putovanje“, 100 evra dao mu je i jedan od rođaka. Nakon toga, on je sa drugarom seo u automobil „fijat stilo“ i krenuo ka jugu Srbije.

- Pred saobraćajcem koji je stajao nekoliko kilometara pre prelaza Merdare zaustavio se „fijat“ u kojem su se nalazile dve osobe, koje su na zadnjem sedištu imale laptop.
Pitali su policajca da li mogu preći granicu sa ličnom kartom jer su pasoše navodno zaboravili u Novom Sadu. Nakon što im je potvrdio da mogu da pređu, oni su se, umesto da pređu preko prelaza, okrenuli nazad - priča izvor „Alo!“, dodajući da je sumnju kod policajca izazvalo to da pored odgovora da im pasoši nisu potrebni, oni nisu otišli na Kosovo.

Sa Vladislavom iz srećnih vremena

Sa Vladislavom iz srećnih vremena

O svemu je odmah obaveštena novosadska policija, koja je ranije raspisala potragu za Darijanom, koji je nedugo zatim i lišen slobode. Darijanova majka Borka rekla je juče za „Alo!“ da više ne bi da daje nikakve informacije.
- U postupku ću biti svedok - kratko je rekla Borka i prekinula telefonsku vezu.

Kako „Alo!“ saznaje, policija ispituje da li je Borka Musić znala za zlodelo koje je počinio njen sin u njihovom stanu na Limanu II, odnosno da li joj je rekao šta je učinio. Ono što je izazvalo sumnju istražnih organa jeste činjenica da je Darijanova majka u noći pronađen kada je Vladislavin leš spavala u svom butiku.

Borka Musić

Borka Musić | Foto: N. N. Travica

- Na Borkin mobilni telefon se tokom kobnog poslepodneva, kada su je zvale radnice iz butika, javio upravo Darijan, koji je nakon izvesnog vremena nestao iz grada. Ako je Vladislavina smrt konstatovana u ranim poslepodnevnim satima, a na Borkin telefon se predveče javio Darijan, postavlja se pitanje da li je majka znala da je njen sin zverski ubio nesuđenu snaju? - kaže izvor „Alo!“, blizak porodici osumnjičenog, dodajući da se Borka narednog dana sama pojavila u policiji raspitujući se šta se dešava.
Poslednji komentari
  • Mane Vreme: 18.11.2012 00:48h

    A da su prešli nikom ništa . Policajcu sumnjivo tek kad su se okrenuli !? Nit on zna njegov opis ,kažu nisu ni mislili da je tako nizak ,znači puka slučajnost ? !

  • joca Vreme: 18.11.2012 01:48h

    neznam...sto ga svi zovete monstrum/?ubio je iz sto se kaze strasti..povredjene sujete da je najbolji.licno sa njim nemam nista zajednicko..ona i on su svet kome ne pripadam..sami su se nasli..sto nije bila sa nekim drugim?volela je njega bas zato sto je takav kakav jeste..a i on nju bas zato sto je takva kava jeste...prevarila ga..ko zna kako je sve to islo dok je nije ubio to on samo zna..a sto rece on svi ste jaki preko tastature da ga osudite..malo je ispao ono sa oprostajnom porukom..u stvari spremao bekstvo..i eto.sad ga ceka sto je zasluzio..neka sma okaje svoje grehe..dosta vise o tome...

  • Ceca Vreme: 18.11.2012 10:28h

    ona da je majka trebala bi ga zadaviti sopstvenim rukama da ga nema a onda fino da se ubije i pravda bi bila zadovoljena

  • gogi Vreme: 18.11.2012 11:18h

    nema sanse da njega nesto opere.na stranu sve to sto je imao takvog oca i sto se navedeni ubio,i sto je tukao majku dok je bila noseca.ali ima tu nesto jace sto je i ona znala a to je gen i predispozicija sadiste.to nikad nije moglo biti uklonjeno jer to je sastavni deo njega ustvari njegov karakter sto ga cini podmuklim i proracunatim.sve je crno u njegovim ocima.izrod nevidjen.

  • Ofinger Vreme: 18.11.2012 15:37h

    Poštovani Joco, ubistvo iz strasti je potpuno nešto drugo u odnosu na ovo delo - nema predumišljaja, koristi se uglavnom vatreno oružje, nema mučenja i mrcvarenja tela žrtve, počinilac se posle toga ubije najčešće iz istog oružja... Kako bi vi nazvali čoveka koji prvo obnaži žrtvu, zatim je brutalno prebija (znajući da je mnogo slabija od njega) lomeći joj prste jedan po jedan, lomeći joj grudni koš, uništavajući joj unutrašnje organe, da bi joj nakon toga gasio cigarete po njenom telu i urezivao svoj datum rođenja?! I da nakon toga proverava kamere da bi izneo njeno telo, a kad vidi da to ne može da uradi - pokuša bekstvo sa veoma "potresnom" porukom u kojoj najavljuje sopstveno samoubistvo koje nikako da izvrši! Na iskazu u policiji rekao je da nije hteo da je tuče po licu da joj ne pokvari lepotu!? Ovde nema ni traga od strasti i ljubomore kao mogućeg uzroka, dečko je monstrum!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP