Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZORNIĆ JE SMEŠTEN U SPECIJALNU ZATVORSKU BOLNICU

Monstrum pod jakim sedativima!

Autor: M. D. | 12.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Biljana Zornić (31), supruga Borislava Zornića (35), koji je bacio svoju petnaestodnevnu bebu kroz prozor sa drugog sprata, sklonila se sa decom kod svog brata i u teškom je psihičkom stanju.

Borislav Zornić

Borislav Zornić

- Molim vas da razumete naš položaj. Nismo u stanju da pričamo, a najmanje može da govori Biljana. Ovo je za sve nas velika tragedija i šok. Njoj je veoma teško, kao i njenoj deci - kratko je rekla ženska osoba koja se javila na telefon Biljanininog brata.


Inače, Zornić je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu i pod jakim je sedativima. Podsetimo, kada je u nervnom rastrojstvu sa drugog sprata u 5.30 Borislav bacio kroz prozor svoju ćerkicu Nataliju, staru svega 15 dana, okrenuo se prema svojoj supruzi Biljani i nemo je pogledao. Izgledao je kao da nije bio svestan šta je uradio. Biljana je brzo uzela troipogodišnju ćerkicu i dvogodišnjeg sina i pobegla iz stana.
Poslednji komentari
  • jasmina Vreme: 12.01.2015 09:30h

    Takav NECOVEK ne treba ni minut da postoji na ovoj zemlji kako sad je pod jakim sedativima ma kad bi mi imali zakon to bi trebalo po kratkom postupku da se resi kakvi jaki sedativi.Djubre ali to je blaga rec za takvog monstruma

  • Minja Vreme: 12.01.2015 11:48h

    Ja sam u soku kakvi tekstovi izlaze po novinama. Kako mozete da nazivate coveka sa dijagnozom sizofrenije monstrumom!!! Gde vam je novinarska etika??? Covek je bolestan, lecen na psihijatriji koji deo ne razumete?? Naravno da ovo nije delo normalnog coveka. Krivite socijalne i zdravstvene ustanove i porodicu koji su trebali da se postaraju da redovno pije terapiju. Trebalo bi da ga zalite, a ne osudjujete....vi ste u ovom slucaju MONSTRUMI!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP