Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PIROMAN IZ POLICIJE PRIZNAO POLICIJI:

MONSTRUM: Zapalio sam suprugu jer je imala švalera!

Autor: Kurir | 20.01.2015 - 08:39:00h | Komentara: 1

Radan Urošević (44), koji je polio benzinom i zapalio suprugu Svjetlanu Urošević (44), izjavio je na saslušanju da je mislio da ga supruga vara i da se kaje zbog onoga što je uradio.

Stan u kojem je  Radan zapalio bivšu ženu

Stan u kojem je Radan zapalio bivšu ženu | Foto: Dimitrije Goll

On je, kako Kurir nezvanično saznaje, rekao da nije imao nameru da to učini, već da je svratio u stan u Batajnici da bi sa njom porazgovarao.

- Svratio sam na pumpu da napunim gorivo u kanticu jer nisam imao više u automobilu. Usput sam svratio do stana jer smo se prethodno Svjetlana i ja posvađali. Čim sam ušao, ona je počela da me vređa. Pao mi je mrak na oči - ovim rečima, kako Kurir nezvanično saznaje, pravdao se Urošević.
Kako je priznao, tada je uzeo kanticu benzina i polio ženu po garderobi, ali je tvrdio da ne zna kako se dogodilo da je zapali.
- Kada sam video da gori, pokušao sam da ugasim vatru, ali ona je vrištala i bežala od mene. Vatra je zahvatila i moju ruku - rekao je on.
Nesrećna žena pretvorila se u buktinju, a u pomoć joj je pritekao komšija Milan Dobrić. On je ispričao da je vatru, koja je zahvatila veći deo Svjetlaninog tela, delimično uspeo da ugasi pošto je napunio lavor vode i polio komšinicu. Dok su komšije pokušavale da spasu ženu u plamenu, suprug, koji ju je zapalio, razbio je ulazna vrata i pobegao, ali je policija uspela brzo da ga uhapsi.
Na saslušanju u policiji Radan se pravdao da je to učinio u trenutku besa jer je, navodno, tog jutra zatekao u stanu suprugu u krilu drugog muškarca.
- Bio sam veoma besan. Otišao sam u kuću u kojoj živi moja familija. Ona je došla, pokušala da me ubedi da grešim, ali nisam joj verovao. Popio sam sigurno pola litre rakije pre nego što sam kasnije otišao kod nje. Hteo sam samo da razgovaramo, ali se dogodila tragedija - rekao je, navodno, osumnjičeni Radan Urošević.
Poslednji komentari
  • dt Vreme: 20.01.2015 10:46h

    Ja bih mog bivšeg muža trebalo da zapalim tri puta, za to znam, ali , bolje je što je postao bivši nego buktinja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP